facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Emmeloord

Dierenkliniek Emmeloord
Adres: Espelerlaan 77, 8302 DC Emmeloord, Nederland
Telefoonnummer: 0527 613 500
Staat: Flevoland
District: Noordoostpolder
Stad: Emmeloord
Route: Espelerlaan
Huisnummer: 77
Postcode: 8302 DC


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–19:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
We konden hier direct terecht met onze Labrador die constant zat te krabben in haar nek. Het bleek hotspot. Ze had heel veel uitslag in haar hals wat pas te zien was na scheren. Prima en deskundig geholpen....alleen altijd hoge kosten i.v.m spoed!
Fijne kliniek, op tijd aan de beurt en goed geholpen. Onze poes moest een bloedonderzoek, verliep allemaal erg netjes en de dierenarts nam de tijd. Katmans zelf vond het allemaal niet zo nodig en onderging kermend z'n lot, maar wij als eigenaren zijn erg tevreden.
Zeer prettige praktijk met super vriendelijk personeel en zeer veel kennis in huis.nnEcht de beste praktijk om met je diere beestje naar toe te gaan.
Al jaar en dag met onze dieren hier. Fijne dierenartsen en altijd goed advies. Denken graag met je mee. Als behandeling geen meerwaarde heeft, zeggen ze dat eerlijk. Dus geen geld klopperij over het lichaam van je dier wat bij andere dierenartsen soms wel is helaas
Helaas was het nodig om met onze kat de dierenarts te bezoeken. Dit was de eerste keer bij deze praktijk. We konden zeer snel terecht voor een afspraak zelfde dag nog wat erg fijn was. Goed geholpen, vriendelijke engelstalige Wat voor ons geen probleem was en vooral gemeld was dierenarts. Mooie grote praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid