facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Delft - Centrum

Info

Welkom bij Dierenkliniek Delft-Centrum.
De dierenartsen Jacob van Nijhuis, Renate Massar en Ruben Balaguer Rodriguez staan voor u klaar.

Geschiedenis

Dierenkliniek Delft-Centrum is uw dierenarts in de omgeving van Delft voor hoogwaardige diergeneeskundige zorg. Onze moderne praktijk is volledig uitgerust voor onderzoek en behandeling van uw hond, kat, konijn, knaagdier, fret en vogel.

Adres: Crommelinplein 3-5 , Delft 2627 BM, NL
Telefoonnummer: 015 285 0230
Stad: Delft
Route: Crommelinplein 3-5
Postcode: 2627 BM


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-20:00
Vrijdag: 08:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: dierenarts delft weekenddienst, dierenarts delft burgemeestersrand, dierenarts delft tanthof, caressa dierenkliniek delft delft, dierenkliniek delfland, dierenkliniek hof van delft, dierenkliniek kalverbos delft, crommelinplein delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Delft-Centrum Dierenkliniek Delft-Centrum 12 meter Ontzettend goede dierenarts met een hart voor de dieren. Een dikke aanrader!!! Onze h...
123huisdieren.nl 123huisdieren.nl 1 km De missie van 123Huisdieren.nl is het verbeteren van de zorg van dieren in Nederland....
Dierenkliniek Kalverbos Dierenkliniek Kalverbos 2 km Fijne dierenarts Pieter Haringsma. Je wordt goed en vriendelijk geholpen en alle aand...
Recensies
Ontzettend goede dierenarts met een hart voor de dieren. Een dikke aanrader!!! Onze hond is van een werklijn en deze dierenarts weet waar hij over spreekt. Zelfs in België kennen ze Jacob. Als iets niet nodig is, omdat Jacob is overtuigd wat het is, gaan ze echt geen foto's maken. Geen onnodige kosten laten ze jou maken. Ook altijd héél vriendelijk personeel, niets is te veel als je iets vraagt. Jammer dat Jacob met pensioen gaat want dan wordt het weer zoeken voor iemand betrouwbaar met de nodige vakkundigheid.
Super vriendelijk personeel met veel kennis. Ik heb altijd het gevoel dat ze er alles aan doen om mijn katten te helpen. Ook nooit het gevoel gehad dat ze behandelingen/producten aansmeren om geld te verdienen wat ik wel bij mijn vorige dierenarts had. Ze willen echt je huisdier beter maken en zijn eerlijk als het einde oefening is.
Ik kom al 30 jaar vanuit rotterdam/ krimpen aan den ijssel naar deze dierenarts. Ik vertrouw Jacob voor de volle 100%! En daar heeft hij mij tot nu toe ook alle reden toe gegeven. Ooit via via daar terecht gekomen en nooit meer weg gegaan. Ik vraag me oprecht af wat ik moet als Jacob niet meer praktiseert.. Fijne praktijk en fijne medewerkers!
Een hele vriendelijke, betrokken, oprechte en ervaren dierenarts met passie voor zijn werk. Dit merk je in het contact met je huisdier. Daarnaast makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid direct naast de praktijk. Wij zijn zeer tevreden en hebben altijd weer volle vertrouwen wanneer ons huisdier in behandeling is bij deze dierenarts.
Ik kom al meer dan 30jaar met mijn katjes bij Jacob. Ik heb het volste vertrouwen in hem. Hij overlegt met je over de mogelijkheden van behandelen met globaal de kosten. Hij is realistisch met behandelen en is empathisch. Een topper. Zo ook het team achter hem. Zo druk als het kan zijn, ze zijn altijd correct, geduldig, nemen de tijd voor je.
Afgelopen woensdag voor het eerst bij deze dierenkliniek geweest met onze kat. Zijn nagels moesten geknipt worden ,iets wat hij absoluut niet toelaat en waar mijn vriendin bij haar vorige dierenarts traumatische ervaringen mee geeft gehad omdat ze de kat hard hebben aangepakt, zelfs pijn hebben gedaan en uiteindelijk in een roesje hebben moeten doen. Dus ik ben bij de kat gebleven terwijl mijn vriendin op de gang heeft gewacht tot deze dierenarts de nageltjes geknipt had. Dit ging samen met de assistente op een hele rustige en zorgzame manier, tussendoor de kat even laten bijkomen van de stress en daarna weer rustig verder, ging helemaal top. Mijn vriendin gerustgesteld en superblij met deze dierenkliniek waar we nu vaste klanten gaan worden voor de kat en onze hond. Werden ook erg vriendelijk geholpen aan de balie door de assistente. Dus zeer zeker aan te bevelen.
Professionele dierenarts. Lieve, vriendelijke mensen die echt de tijd nemen voor mij en mijn hond. Je ziet dat ze van dieren houden. Nu bijkomen van zijn kleine ingreep.
Zeer vakkundige en diervriendelijke dierenarts met veel ervaring! Ook de assistenten zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.Kom hier al jaren met mijn dieren.
Erg tevreden met de dierenkliniek. Aardige, betrokken en kundige medewerkers die goed voor mijn huisdier zorgen. Telefoon wordt ok snel opgenomen en een afspraak is makkelijk gemaakt.
Al tig jaren klant bij deze fantastische dierenkliniek. Het is daarom ook eens tijd om dit te benadrukken in een review. Wij zijn zeer te spreken over de medewerkers: Vakbekwaam/liefdevol. Alle aandacht voor de patient. Het personeel werkt met hart en ziel en staat klaar voor uw huisdier. Een dikke 10
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid