facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek de Waard

Dierenkliniek de Waard

Info

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.00uur tot 19.00uur.
Buiten deze tijden is er een dienstdoende dierenarts bereikbaar.
www.dierenkliniekdewaard.nl

Geschiedenis

Dierenkliniek de Waard is een praktijk voor kleine gezelschapsdieren. Ons team van 3 dierenartsen en 5 paraveterinairen bieden op persoonlijke en zorgzame manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit.

Adres: Potgieterstraat 2, 2951 XS Alblasserdam
Telefoonnummer: 0786930055
Stad: Alblasserdam
Route: Potgieterstraat 2
Postcode: 2951 XS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 19:30
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts, Dierenarts de Waard Bleskensgraaf, Dierenartsen Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Wout Dierenarts Wout 1 km Vriendelijke dierenarts die echt meedenkt en hart heeft voor dieren. Financieel heel ...
Recensies
Superlieve vrouwlijke dierenarts dierenartsassistente en receptionist / apotheekersassistenten die onze oude, zieke golden retriever goed heeft onderzocht. Veel advies of/en informatie gegeven en echt de tijd voor ons genomen. SUPER! M.b.v. pijnstilling kan hij nog even heerlijk bij ons zijn en in ieder geval de feestdagen en een mooie start in het nieuwe jaar doorkomen, tot hij aangeeft dat het niet meer kan... Top team! Bedankt!!!
Fantastisch. Het pootje van onze grasparkier bloedde en ik kreeg een oplossing die de bloeding zou stoppen, GRATIS! Iets gratis krijgen van een dierenkliniek, ik dacht dat dat niet bestond.
Super fijn personeel en fijne Arts. Liefde voor het vak. Ook al kom ik er niet graag soms is het nodig, dan wordt je uitstekend bijgestaan en zijn betrokken bij je diertje.
Zeer goede en kundige dierenarts! Fijne klant en dier vriendelijke collega's. We hebben een JackRussell gevoelig voor poot ontstekingen en die is al verschillende keren zeer goed behandeld. Een aanrader deze dierenkliniek! Overigens raad ik ook een dierenverzekering aan om altijd de beste zorg te kunnen geven, er kan altijd wat gebeuren. Nu in juni 2018 is onze Jack geopereerd aan een vergrote rechter testikel en dat is ook weer heel goed afgelopen. De zorg was wederom uitstekend en omdat onze jack zo lekker te slapen lag hebben de artsen gelijk maar zijn gebit gereinigd en nagels geknipt! Wat een service en waar vind je zo'n dierenarts.
Al jaren onze dierenarts. Heel erg blij en tevreden mee.
Er wordt goed geluisterd naar de klachten en plan van aanpak besproken
Vriendelijk, kennis van zaken en staan altijd voor je klaar. Ook uiterst begripvol bij moeilijke gesprekken. Ons vaste adres.
Ik word hier altijd top geholpen!
Heel fijn ontvangst en behandeling. Altijd met respect behandeld. Onze kat Streep zal daar een andere mening over hebben maar ze maken hen wel beter.
Goed kliniek, maar prijzen zijn hoog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid