facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek De Ronde Venen

Dierenkliniek De Ronde Venen

Info

Wij willen er alles aan doen om uw trouwe (twee) viervoeter van jongs af aan zo goed en professioneel mogelijk te begeleiden.

Geschiedenis

Samen met u proberen we uw dier in goede gezondheid te houden. We willen, naast het stellen van een goede diagnose en het geven van een passende behandeling, ook veel aandacht geven aan het voorkomen van ziekten en problemen (puppyparty, gewichtsprogramma, groeiprogramma, gedragsprogrammaen gebitsprogramma). Een goede kwaliteit van lang leven staat voorop!


Al onze dierenartsen en paraveterinairen streven ernaar op hoog niveau te werken en om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we door het volgen van nascholing en cursussen in binnen en buitenland en door het onderhouden van contacten met specialisten en internationale experts.

We willen u steunen bij alle beslissingen, die u voor uw geliefde harige of gevleugelde vriend moet nemen. Wij waarderen de sterke band die u met hem of haar heeft! Het is uw maatje en een lid van het gezin.

Kortom : We willen er ZIJN voor u en uw lieve vriend!!!!!



"Welkom in onze praktijk. Wij van Dierenkliniek de Ronde Venen zullen er alles aan doen om uw trouwe twee- of viervoeter een leven lang zo gezond en vrolijk mogelijk te houden. Dat betekent dat we er niet alleen zijn als uw dier ziek is, maar ook en vooral om uw dier gezond te houden. U kunt bij ons rekenen op professionele zorg. Al onze dierenartsen en paraveterinairen werken op hoog niveau en volgen nascholingen om up to date te blijven. We staan open voor ál uw vragen. Van vaccinaties, parasietenbestrijding tot voeding. Van geboorteregeling, gedragsproblemen, gebitsverzorging tot ouderdomsklachten. Elke vraag is gerechtvaardigd. Kortom : We zijn er voor u en uw lieve vriend!"
Adres: Dorpsstraat 40, 3641 EC Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-241146
Stad: Mijdrecht
Route: Dorpsstraat 40
Postcode: 3641 EC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:30
Dinsdag: 09:00 - 19:30
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 19:30
Vrijdag: 09:00 - 19:30
Zaterdag: 11:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Mijdrecht, Dierenarts Uithoorn, Dierenarts Uithoorn tarieven, Dierenarts Vinkeveen, Dierenarts Wilnis, Dierenwinkel Mijdrecht, Dap Mijdrecht, Dierenarts Ter Aar prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen Mondhygiënepraktijk De Ronde Venen 185 meter Kom er al jaren en altijd goed geholpen.
Verloskundigen De Ronde Venen Verloskundigen De Ronde Venen 198 meter Heel liefdevolle en persoonlijke begeleiding, gericht op hoe ik graag wilde bevallen....
Jouw Krachtcentrale Jouw Krachtcentrale 500 meter MNRI Reflexintegratie en Fysiotherapie in Mijdrecht
Mondzorgpraktijk Alle Monden Gezond Mondzorgpraktijk Alle Monden Gezond 532 meter Met veel plezier bezoek in deze praktijk. Ik ervaar de mondhygiëniste als zeer profes...
DarmExpert DarmExpert 1 km Marinka heeft mij goed geholpen. Sinds haar aanbevelingen heb ik beduidend minder kla...
Recensies
Goede dierenartsenpraktijk met goede service. Is ook vier avonden in de week geopend. Erg vriendelijk personeel en behulpzaam.
Mijn 2 katers hier laten castreren. Vraag me af wie het spannender vond; de katten of ik.. goed gerust gesteld en mijn 2 mannen die normaal best mensenschuw zijn waren erg op hun gemak. Fijne kliniek met fijne werknemers!
Zeer liefdevolle benadering en heel erg fijn team!
We kwamen vele jaren al bij deze dierenarts en ze zijn heel erg vriendelijk maar helaas wel exorbitant duur. Recept printen kost 17 euro en met medicijnen zijn ze ook minimaal 25% -51% duurder dan elders.
Super lieve dierenartsen en assistentes. Lief voor dieren en duidelijke uitleg van behandeling.
Vriendelijke mensen. Lief voor mijn katten. Kleine wachtruimte maar dit is geen probleem. Is kat vriendelijk. We kwamen met een kat op leeftijd. Super lief waren ze voor hem. En....ze bestaan al 30 jaar!!!!
Wat een lieve mensen werken hier!! Helpen je super goed en super lief voor onze hond. Echt een aanrader.
Geweldige service voor je huisdier
Écht een goede dierenkliniek. Het dier staat op de eerste plaats en zo hoort het!
Voor je viervoeter is deze dokter een professionele Dame kennis van zaken en geeft en vertrouwde rust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid