facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek de Piekenhoef

Dierenkliniek de Piekenhoef
Adres: Lijnzaadweg 6, 5351 LN Berghem, Nederland
Telefoonnummer: 0412 310 010
Staat: Noord-Brabant
District: Oss
Stad: Berghem
Route: Lijnzaadweg
Huisnummer: 6
Postcode: 5351 LN


Openingstijden

maandag: 08:15–18:00
dinsdag: 08:15–20:00
woensdag: 08:15–18:00
donderdag: 08:15–20:00
vrijdag: 08:15–18:00
zaterdag: 09:00–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Dierenkliniek de Piekenhoef is echt een aanrader vd week met onze kat geweest ze waren kei vriendelijk en tijger had een open gesprongen tumor ze hebben ze dezelfde dag nog geopereert en ze maakt het goed echt een aanrader.nnBedankt Dierenkliniek de piekenhoef.
Heel vriendelijk.nEn super lief voor onze lieve pup
Compleet foute diagnose van mijn paard gemaakt op basis van onduidelijke rontgenfotos, gelukkig hebben we een second opinion aangevraagd bij een echte kliniek, waar we nieuwe fotos hebben laten maken, anders was mijn paard nodeloos geopereerd geweest aan een aandoening die hij helemaal niet had. Stelletje prutsers en dan ook nog facturen willen sturen voor diensten die niet geleverd zijn, schandalig.
Vriendelijk en meegaand. En niet zo belachelijk duur als anderen in de omgeving.
Ik heb gebruik gemaakt van de mobiele rontgenservice na een terugkerende hoefzweer bij mijn paard. Tijdens het onderzoek gaf de DA aan dat hij een hoornzuil en een afgebroken hoefbeen meende te zien op de foto's, waarna ik deze foto's gedeeld heb met 2 vooraanstaande dierenklinieken voor een passende behandeling. Van beide klinieken kreeg ik terug dat de foto's onbruikbaar waren omdat ze vanuit een verkeerde hoek genomen waren. Uiteindelijk bleek het een zware bacteriele infectie te zijn, iets wat de andere kliniek in een oogopslag kon constateren, maar waar met geen woord over gerept was door de DA van Piekenhoef. Ook ontbrak er helemaal geen stuk van het hoefbeen en was de hele diagnose volstrekte onzin.nIk raad een ieder aan om direct naar een gerenommeerde kliniek te gaan en niet onnodig geld uit te geven aan De Piekenhoef.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid