facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek De Piekenhoef

Info

Dierenkliniek de Piekenhoef is ontstaan door de samenwerking van dierenartsen Mark van der Zander en Maarten Simonse. Echte liefhebbers!

Geschiedenis

Dierenkliniek de Piekenhoef is ontstaan door de samenwerking van dierenartsen Mark van der Zander en Maarten Simonse.

Beide hebben van hun passie hun beroep gemaakt en jarenlange ervaring in een gemengde praktijk. Samen met hun team van medewerkers willen ze het beste voor het dier en eigenaar, want dieren verdienen het beste.

Dat betekent aandacht, rust en ruimte tijdens de bezoeken en behandeling. De praktijk aan de Koolzaadweg in Berghem is volledig ingericht om uitgebreide hulp te verlenen aan uw huisdieren.

Dierenkliniek de Piekenhoef: echte liefhebbers!

Adres: Koolzaadweg 10, 5351 LP Berghem (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0412310010
Stad: Berghem
Route: Koolzaadweg 10
Postcode: 5351 LP


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 20:00
Dinsdag: 08:15 - 20:00
Woensdag: 08:15 - 20:00
Donderdag: 08:15 - 20:00
Vrijdag: 08:15 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Oss, Dierenarts Oss Overlaet, Jantine dierenarts, Dierenarts DAP, Dierenarts Rosmalen, Dierenarts Den Bosch, Dierenarts Berghem, Van Oorschot Dierenarts Berghem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Berghem Dierenartsenpraktijk Berghem 830 meter Nadat meer dan 15 jaar hier al onze huisdieren naar tevredenheid zijn behandeld, moet...
Recensies
Ontzettend fijne dierenarts al onze lieverds lopen hier. En altijd met veel liefde en geduld helpen ze ons. Ze zijn vooral eerlijk en leggen alles super goed uit. Liefs en pootje van Lana
Eerste keer dat ik de kliniek bezocht heb. Vriendelijk personeel
Hele vriendelijke mensen en heel lief voor de beesten die ze behandelen
Hele vriendelijke dierenarts met veel kennis. Geen poespas en geven oprecht en eerlijk advies. Leuk team ook verder. Bedankt!
Ben hier eenmalig klant geweest voor mijn paard. Dit omdat mijn eigen dierenarts geen röntgenfoto kon maken. Maar ben zeer tevreden, Fijne assistente aan de telefoon gehad. Mijn vragen werden goed beantwoord :- Mijn paard is met respect behandeld.
Goede service. Leuke mensen.
Helaas ons hondje moeten laten inslapen ondanks alle zorg door de artsen en assistentes. 2 dagen nadat we ons vriendje hebben laten inslapen lag er een condoleance kaartje in de bus. Deze mensen begrijpen dat een hond niet gewoon een hond is, maar een gezinslid. Dank jullie wel voor de goede zorgen.
Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Luma. Hij had en kreeg steeds meer problemen. Rust zacht maatje, je blijft in onze gedachten.
Meestal snel afspraak.fijne mensen.van da tot assistenten
Snel geholpen nadat nageltje was afgescheurd van mijn hond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid