facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek de Monnickskamp

Dierenkliniek de Monnickskamp

Info

Wij zien huisdieren als vrienden dan wel als lid van het gezin, daarom verdienen ze de beste zorg.

Geschiedenis

Voor spoedgevallen kunt u ons de hele dag bereiken op 035-5250260.

Voor spoedgevallen buiten openingstijden is er een dierenarts in het Gooi bereikbaar op
0900 – 6699 666, van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Buiten deze tijden kunt u terecht bij de Spoedkliniek gezelschapsdieren midden-nederland:
Yalelaan 112 (De Uithof)
3584 CM Utrecht.
tel: 0900-2223000



"´´Wij staan garant voor de beste diergeneeskundige zorg voor uw huisdier! Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Ons team bestaat uit toegewijde dierenartsen en paraveterinairen, die ieder hun eigen interessegebied hebben, en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.''Liefde voor het dier en passie voor het vak zijn onze belangrijkste drijfveren. Binnen onze klinieken gaan kennis, persoonlijk contact en een hoge service hand in hand.'"
Adres:
Telefoonnummer: 0355250260
Stad: Huizen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PCS Dierenartsen Huizen/Hilversum PCS Dierenartsen Huizen/Hilversum 199 meter We komen hier al heel wat jaartjes. Echt een super dierenartspraktijk met lieve, kund...
Orthomanuele dierenarts Huizen Orthomanuele dierenarts Huizen 2 km Dr Bavelaar is een ge-wel-dig-e dierenarts. Heel veel kennis en kunde ivm rug en nekp...
Dierenkliniek de Haardstede Dierenkliniek de Haardstede 2 km Dierenkliniek de Haardstede is een kliniek voor gezelschapsdieren. Wij leveren “zorg ...
Recensies
Evi Dierenartsen in Huizen ligt bij het winkelcentrum Oostermeent. De kliniek ziet er schoon en verzorgd uit. Het personeel en de dierenarts waren vriendelijk en behulpzaam. je kunt de kliniek makkelijk bereiken met de fiets, auto of te voet. Er is parkeer gelegenheid vlakbij de kliniek.
Helaas onze lieve maar steeds zieker wordende kat laten inslapen, dit deden zij zeer professioneel met aandacht en empathie, achteraf zelfs een handgeschreven kaartje ontvangen van de dierenarts, zij zorgen altijd goed voor onze hond, en hebben altijd goed gezorgd voor onze kat.
Ik heb me verbaasd over de kosten voor het inslapen van onze poes. 146 euro. Na 10 min stonden we weer buiten. Extreem bedrag. Na googlen lijkt 80 a 90 euro normaal. Jammer!
Een eerste ervaring gehad met Evi dierenartsen praktijk. Heel vriendelijk geholpen en zijn we goed geïnformeerd. Onze puppy Beagle heeft z'n vaccinatie gehad en controle. Uiteraard met een lekkernij erbij kwam er geen piep uit z'n bekkie. Het leek erop dat hij het naar zijn zin had. Duidelijk te merken dat deze dierenartsen zeer betrokken zijn bij wat ze doen. Professioneel en vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen!
Komen hier al Jahren met ons lieve Huisdieren en worden altijd goed geholpen
Weer terug na 7 jaar bij Dierenklinieken de Monnickskamp met mijn nu 12 en 14 jaar oude hondjes. De dierenartsen en assistentes zijn nog steeds erg begaan met de dieren en de baasjes. Ben goed en deskundig geholpen.
Tja, als je hond je bijna mee sleurt naar binnen... Doen ze toch iets goed. woody komt er met plezier, er is altijd aandacht voor hem... Ook al is hij nog zo hyperactief . Toen hij aan zijn elleboog geopereerd moest worden in putten, belde de dierenarts van evi in de weken er na ook nog even om te vragen hoe het gegaan was met woody en hoe het met zijn herstel ging. Erg betrokken en persoonlijk!
Helaas is onze Puk gisteren overleden, maar afgelopen week zijn we goed geholpen door Evi dierenartsen Huizen. Wat ik vooral wil delen, is de reactie toen ik belde om te vertellen wat er in het weekend met Puk was gebeurd. Een warm gevoel en troostend. Ook heeft de dierenarts ons vanavond nog even gebeld om te luisteren naar het verhaal en ons heel veel sterkte wensen. Wat een mooie reactie. Zo krijgen wij het gevoel dat onze Puk geen nummertje is geweest maar ze hebben echt oog voor de dieren. Hartverwarmend. Super fijn, ondanks het verschrikkelijke nieuws.
Wat een super fijne dierenarts. Liefde voor dier en eigenaar. Ga zo door.
Mijn Carlijn heeft een sterelisatie ondergaan door dokter Teun met behulp van de dames assistentes... Carlijn is een uberpuber die erg bang is voor vreemde mensen Voelde mij erg gehoord en er werd ook in alle opzichten rekening gehouden met het karakter van Carlijn Het verloop ging gewéldig en ben ook erg blij met dit team... Óók namens Carlijn hartstikke bedankt ‼‼‼‼
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid