facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek De Kapel, Heiloo

Adres: Runxputteweg 24, Heiloo
Telefoonnummer: 07205053412
Stad: Heiloo
Route: Runxputteweg 24



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Heiloo
Recensies
Heel goede dierenartsenpraktijk. We werden altijd goed geholpen met onze poes en hebben een dierbaar afscheid kunnen nemen toen zij oud was en door ziekte ingeslapen moest worden.
Wij zitten normaal bij een andere dierenarts omdat die dichterbij zit. 6 weken geleden kwam onze hond uit Spanje aan in verwaarloosde toestand. Zijn gebit was er slecht aan toe en onze eigen dierenarts had wegens omstandigheden pas 17 augustus tijd om zijn gebit te doen. Gelukkig wilde de dierenartsen van de Kapel deze ingreep wel op zich nemen en begin augustus kon hij terecht. Ze hebben wat kiezen verwijderd en een tepel met een wrat ook verwijderd. De volgende dag hadden we al een compleet andere hond, hij voelt zich overduidelijk weer fijn en zijn mooie karakter is er eigenlijk alleen nog maar meer op vooruit gegaan. Nogmaals bedankt dat jullie onze Bruce wilde helpen!
Wat een fijn team bij dierenarts praktijk, De Kapel. Ze denken mee en zijn erg kundig. Mijn hond is fantastisch geholpen aan zijn grasaar in zijn pootje. De prijs en nazorg was ook fantastisch. Ik ben zeer tevreden.
Lieve dierenartsen, we konden snel terecht en zijn goed geholpen
Fijne praktijk onze dieren gaan er graag heen zeg maar
Onze hond KC laten castreren,geweldig,kon na 5 dagen zijn opblaaskraag al af...
Vakkundig, maar wel vrij zakelijk. Het dier staat voorop. Het baasje ook, alleen wordt deze vrij zakelijk behandeld. De behandeling van het dier wordt vakkundig en nauwgezet uitgevoerd. Ik vind deze kliniek in tegenstelling tot andere meningen een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Wel wat reactief na de behandeling. Moest zelf veel vragen stellen.
Na 40 jaar lid van deze praktijk was het teveel gevraagt om mijn hond thuis te laten inslapen. Kijk maar op internet voor een mobiele dierenarts was het antwoord. Dus nooit meer naar "kapel"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid