facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek De Hofmarke

Dierenkliniek De Hofmarke
Adres: Goorsestraat 3, 7496 AA Hengevelde, Nederland
Telefoonnummer: 0547 700 204
Staat: Overijssel
District: Hof van Twente
Stad: Hengevelde
Route: Goorsestraat
Huisnummer: 3
Postcode: 7496 AA


Openingstijden

maandag: 08:30–17:30
dinsdag: 08:30–17:30
woensdag: 08:30–19:30
donderdag: 08:30–17:30
vrijdag: 08:30–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
De veearts kwam dezelfde dag dat ik belde en de receptioniste hield me heel goed op de hoogte. De veearts was heel geduldig met mijn 31 jaar oude paard, vertelde precies wat ze deed en waarom en ze deed echt alles om ervoor te zorgen dat hij weer beter werd. Ik ben heel erg tevreden en zal niet twijfelen om de kliniek weer te bellen mocht het nodig zijn.
Beste mensen van de Hofmaat,nnWe zijn heel erg blij met de goede HD/ED uitslagen van Pam!nMede door jullie inzet en deskundigheid is dit zó goed verlopen, hartelijk dank hiervoor!nnMet vriendelijke groeten,nnAlfons MuldernSteenmorshoevenMarkvelde
Het eerste telefonische contact met de medewerkster van de dierenkliniek verliep fijn, ik werd op een prettige manier te woord gestaan. Dat heeft geresulteerd in het laten overschrijven van onze poezen naar de De Hofmarke. Vandaag is Mia ons kitten gesteriliseerd en Joep onze kater heeft een uitgebreide seniorencheck gehad. Wij zijnnerg tevreden over het advies van Carolien, de dierenarts, n.a.v. de check van Joep en de manier van communiceren. Dit geeft veel vertrouwen!
Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant van Carolien: ze is heel ervaren, heeft een passie voor dieren, luistert goed naar eigenaren en reageert alert en is begaan met mens en dier! We zijn blij voor haar en haar team dat ze nu zo'n mooie praktijk hebben: voor jullie allen heel veel succes en plezier bij De Hofmarke!
Mooie nieuwe locatie ziet er mooi uit. Leuk team werd er warm ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid