facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Bunnik

Dierenkliniek Bunnik

Info

Topzorg voor uw huisdier!
Kliniek voor de behandeling van gezelschapsdieren.

Adres: Langstraat 1a, 3981 ET Bunnik
Telefoonnummer: 030-6561494
Stad: Bunnik
Route: Langstraat 1a
Postcode: 3981 ET


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Zeist, Langstraat 1a bunnik, Dierenarts Odijk, Kosten sterilisatie kat Bunnik, Dierenarts Zeist tarieven, Dierenarts in de buurt, Spoed dierenarts Zeist, Dierenarts aan huis Zeist
Recensies
Heel jammer dat om 12.00u afgelopen maandag niemand in de dierenkliniek bunnik tijd had om aan de overkant van de straat even naar een thuisloos gewond katje te komen kijken die bij mij voor de deur stond te miauwen. Gelukkig kwam de dierenambulance wel en heeft t katje direct naar een dierenarts gebracht de hem behandeld heeft aan zijn bloedend pootje.
De beste pannenkoeken van de omgeving eet je hier.Op drukke dagen is de placering wat lastig.Vriendelijk personeel,waarvan veel studenten die veel empathie tonen en er ook wat mee doen..
Deskundige dierenartsen met hart voor mens en dier.
Top wat deze mensen voor en met dieren doen en verzorgen.
Mijn trouwe viervoeter na 14 jaar in laten slapen. Da is bij ons thuis geweest. Ze heeft echt de tijd genomen om ons afscheid te laten nemen. En zo warm en liefdevol. Beste da die we ooit hebben gehad en ik kan het weten. We hebben al ruim 35 jaar ervaring met al onze huisdieren.
Super zorgzaam, betrokken en goed advies. Ook al kom je natuurlijk niet graag bij de dierenarts is het enorm fijn om te weten dat ze de beste zorg bieden aan jouw huisdier. Toppers!
Zeer vakkundige, klantvriendelijke, hygiënische maar vooral diervriendelijke dierenkliniek! Ik ga hier met onze hond Niña heel graag naar toe. En nog belangrijker, zelfs Niña gaat er dolgraag heen terwijl ze toch al wat prikjes en een sterilisatie heeft gehad. Dit zegt genoeg over hoe zij met de dieren omgaan. Ga zo door!
Erg vriendelijk personeel, erg persoonlijk. Ik voelde me enorm welkom. Ze nemen de tijd en kijken goed wat je dier wil.
Sinds 1 januari 2016 heeft Dierenkliniek Bunnik nieuwe dierenartsen. Guy Lamberti heeft zijn geliefde praktijk overgedragen aan Lennart en Susanne van der Jagt, allebei dierenarts. In 2010 zijn ze begonnen met een eigen praktijk, Dierenkliniek Zeist, waar zij inmiddels werken met vijf dierenartsen. Nu is Dierenkliniek Bunnik daar bij gekomen.
Fijn en zorgvuldig geholpen! Dierenarts heeft veel verstand van kleine knaagdieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid