facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Bilthoven, Helen van Bekhoven

Dierenkliniek Bilthoven, Helen van Bekhoven
"Algehele diergeneeskundige zorg voor uw huisdierenZorg voor uw huisdier op basis van kennis en kunde met een hart voor dieren, dat is ons streven.In onze kliniek bieden wij, dierenartsen en assistenten, service en kwaliteit wat betreft het welzijn van en de medische zorg voor uw huisdier hond, kat, konijn, cavia, knaagdier, vogel en bijzondere dieren. Wij vinden het belangrijk alles te doen in nauw overleg met u als eigenaar. Wij maken gebruik van moderne technische mogelijkheden in een modern ingerichte praktijk. Wij zorgen ervoor zeer goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Dit zorgt voor hoogstaande diergeneeskunde voor een eerlijke prijs.Van enting tot laparscopische operaties!"
Adres: Van Dijcklaan 1, 3723 CE Bilthoven
Telefoonnummer: 030-2286091
Stad: Bilthoven
Route: Van Dijcklaan 1
Postcode: 3723 CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Soest, Jan de Graaf dierenarts, Dierenkliniek De Bilt, Dierenarts Zeist, Dierenarts Den Dolder, Dierenarts Soest Koningsweg, Dierenkliniek Billiton tarieven, Tarieven dierenarts 2022
Recensies
1x afspraak gemaakt voor een second opinion sindsdien eigenlijk nu nooit meer weggegaan , niks om onze vorige dierenarts. Maar deze is overtuigend , netjes en zeer gezellig op de momenten, dat het niet hoeft serieus zijn want dat zijn ze ook als de beste !!!
Heel vriendelijk geholpen zowel voor m'n hond als cavia
Hele ontspannen sfeer, ik ben professioneel geholpen door de arts, en de assistente was zo lief om me te helpen met de registratie van mijn kat zijn chip. 5 sterren.
Zeer goed geholpen en ze waren erg vriendelijk
Fijne dierenarts, heel vriendelijk en behulpzaam.
We werden super snel en vriendelijk geholpen, nadat onze hond 8 wespensteken had opgelopen...ze namen geen risico en we mochten meteen komen om hem te laten checken! Gelukkig was alles in orde met onze hond!
Deskundig en vriendelijk met eigen parkeerplaats voor de deur.
Ze geven je het gevoel dat je hun enige patiënt bent... ons hondje had een gebroken kies en er werd direct tijd gemaakt. Iedereen was heel lief, vriendelijk en kundig! We voelden ons echt gehoord!
De beste ofwel the best you can get, voor ons geen andrr
Zo'n fijne dierenarts. Gelukkig voor mij hoef ik er niet vaak naar toe maar zoals vandaag, ivm een bloedonderzoek voor mijn 18jr oude kat was alles zo goed geregeld, zondermeer deskundig en eerlijk in de opties die dan uit zo'n onderzoek voortvloeien. 30 min, alles duidelijk. Hond is daar ook geholpen wat jaartjes terug. Toen ook weer alles top geregeld. Heel vriendelijk iedereen, heel fijn..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid