facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhotel 't Gooi

Info

Dierenhotel in 't Gooi. Dierenopvang en verzorging. Uw dier is bij ons in goede handen.

Geschiedenis

Dierenhotel ’t Gooi is een begrip in ’t Gooi en omstreken. Uw dier is bij ons in goede handen. Een viersterrenhotel voor dieren kenmerkt zich door rust, ruimte, regelmaat en hygiëne.



"In de bossen tussen Laren en Eemnes, gemakkelijk bereikbaar via de rijksweg A1, ligt Dierenhotel 't Gooi.Een modern kleinschalig pension dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. De honden verblijven in ruime binnen- en buitenkennels, veelal met een speelkameraadje. De poezen hebben de beschikking over een ruim groepsverblijf binnen en buiten, met voldoende mogelijkheden om zich terug te trekken."
Adres: Goyergracht Zuid 15, 3755 MX Eemnes
Telefoonnummer: 035 5389999
Stad: Eemnes
Route: Goyergracht Zuid 15
Postcode: 3755 MX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Hondenopvang Huizen, Dierenhotel Amersfoort, Dierenpension Naarden, Dierenpension, Dierenhotel prijzen, Dierenpension Beukers, Dierenhotel Marijke, Dierenhotel Noord-Holland
Recensies
Vriendelijk personeel, nemen ook wat lastigere honden aan. Ze hebben geen eisen met castratie. Je hond heeft de rust van een eigen binnen en buiten verblijf. En een aantal keer per dag gaan een paar honden in een groter verblijf samen spelen. Ze doen hun best om verschillend eten aan te bieden als je hond een lastige eter is vlees kost een beetje extra.
Poes bleek bij ophalen maar niet uit de hokje gehaald te zijn want ze zou het te spannend vinden... Getuigt van weinig doorzettingsvermogen van de verzorgers.
Heel fijn pension, vriendelijke, betrokken medewerkers, zijn zelfs nog met onze hond naar de dierenarts gegaan.
De eerste keer mijn hond gebracht , 1 overnachting. Ze houden rekening met het soort voer , vriendelijke mensen. Ik zou mijn hond er zo weer brengen.
Schoon dierenasiel, hebben onze hond goed verzorgd. Fijne mense en klantvriendelijk.
Wij brengen al jaren onze honden naar het dierenhotel van Bas. Het is altyd goed geweest, nooit ellende, of zieke honden gehad. Echt geweldig. Dit dierenhotel is voor ons de moeite waard om er voor om te ryden. Onze honden zijn er helemaal aan gewend en lopen kwispelend met Bas mee als wij ze brengen
Zeer professioneel en erg netjes een goed adres waar je je huisvriend verantwoord achter kunt laten wanneer het baasje druk is
Onze hond hier voor de eerste keer ondergebracht maar dat doen we niet meer. Gelukkig slechts voor drie dagen maar onze hond was erg timide, aan de diarree en na de logeerpartij erg blafferig tegen andere honden in de buurt terwijl hij normaal altijd graag met alle honden speelt. Kregen bij ophalen ook geen enkele informatie over hoe het was gegaan met onze hond. Geen vriendelijke ontvangst en ik vind het er ook erg verouderd uitzien. Zeker geen hotel allure.
Fijn verblijf voor de hond! Zorgen goed voor alle dieren, mag eigen eten en voerbakje meegeven zodat hij zich vertrouwd voelt in zijn omgeving! Tot snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid