facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhotel De Hendrikshoeve

Dierenhotel De Hendrikshoeve

Info

Het 5 sterren dierenpension voor honden en katten waar uw huisdier net als u geniet van een heerlijke vakantie vol aandacht en liefde

Adres: Veerwagenweg 100, 3991LN Houten
Telefoonnummer: 030-6371429
Stad: Houten
Route: Veerwagenweg 100
Postcode: 3991LN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hendrikshoeve inloggen, Dierenhotel Utrecht, Dierenhotel katten, Hendrikshoeve Numansdorp, Hondenhotel, Dierenhotel Rotterdam, Dierenhotel Marijke, Hondenpension Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumper Houten Jumper Houten 2 km Ewa gwn n winkeltje
100% Dier 100% Dier 3 km De webshop voor al uw dierenplezier...!
Kater & Ko Kater & Ko 3 km Kater & Ko biedt katten oppasservice en trimservice aan huis. U kunt er verzekerd van...
Recensies
Net met mijn man onze hond gebracht voor een wendag. Onvriendelijke ontvangst, waardoor wij geen fijn gevoel hadden. Onze hond werd zonder fatsoenlijk gesprek meteen meegenomen, waarna we mochten komen betalen. Buiten, na betalen wendag, nog even met elkaar gepraat. Er kwam een andere medewerker en die vroeg wat er was. Wij delen onze twijfels en dat we graag hadden gezien waar de honden terecht komen, maar snappen dat dat niet altijd onafgesproken kan ivm de rust van de honden. Die man zegt meteen: dan had je de website maar beter moeten lezen. Daar staat het. Dus nu niet de schuld bij ons leggen!. Deze reactie versterkte ons gevoel van onbehagen en wij hebben onze hond teruggevraagd. We kregen wel keurig ons geld terug voor de wendag. Over de kwaliteit van de zorg voor de dieren kan ik niks zeggen, want we zijn nog geen 5 minuten binnen geweest. Maar dat was voldoende om obv een onderbuikgevoel rechtsomkeert te maken met onze hond. Ik had persoonlijk het gevoel dat deze mensen niet echt van honden houden en geen begrip hebben voor het feit dat mensen wel hun beste vriend daar achterlaten. En dus een goed gevoel moeten hebben. Het voelde heel kil, zakelijk en vooral onbeschoft.
Sam begint altijd al enthousiast te blaffen als we de oprit oprijden en kan niet wachten om meegenomen te worden naar achteren. We komen hier nu al jaren en onze hond is bij de Hendrikshoeve duidelijk in goede handen. Het personeel is heel vriendelijk en betrokken en als het lekker weer is maken ze leuke foto's die op Facebook gezet worden. Daar word je toch blij van?
Al bijna 20 jaar brengen we onze honden 5 stuks hier. Eerst voor vakantie en nu vooral voor de dagopvang. Ideaal als je een dag niet thuis bent, want ze zijn daarna altijd heerlijk moe. 1 van onze honden is zeer angstig, maar dankzij het meedenken van het lieve personeel ze mag nu bij de kleintjes buiten gaat ze er nu kwispelend naar binnen. Puppy wendagen wel een grote aanrader, zodat ze al vroeg en rustig kennis kunnen maken! Herken de slechte reviews echt niet en denk dat we inmiddels wel uit ervaring spreken ;
Fantastische honden opvang! Onze golden retriever Sam komt er erg graag! Hij is door de hoeve perfect gesocialiseerd en is nu met alle honden direct bevriend.
Het is een hele leuke kennel en mijn hond gaat er met plezier naar toe dus ik raad hem je aanKamers: 5/5
Top locatie voor de hond Hebben het honden hart op de goede plaats
Geen dierenvrienden. Opvang: meer is het niet. Hebt u uw hond lief zoek dan een andere plek! Nukkige mensen bij ingang. Proces loopt altijd mis. Geen vertrouwen, ruwe omgang met de hond. De mijne werd zijn hok uit gesleurd omdat ik het paspoortje was vergeten. Het achterlaten van een goed gevulde portemonnee én mijn eigen paspoort was niet voldoende om te vertrouwen dat ik terug zou komen. Overigens wist men exact wie de hond was. Maar toch dreigde chagrijn 1: ik vaccineer hem helemaal plat als u niet terug komt. Waarna ik aangaf dat dreigementen niet bijdragen aan gesprek. Dus viel chagrijn 2 bij: uw portemonnee en paspoort maken niets uit: u neemt uw hond mee, haalt de spullen op en komt terug. Daarna sleurde chagrijn 1 mijn hond uit zijn hok, waarna de hond volslagen door de stress aan de diarree ging. Dit was niet de eerste keer dat het mis ging. Chagrijnig is daar meer normaal dan vriendelijk. De meiden zijn wellicht lief voor de honden, maar daar is alles mee gezegd. Nogmaals: heeft u uw hond lief: zoek een andere opvang.
Van de eigenaar van een Hondenopvang zou je mogen verwachten dat hij ook verstand heeft van honden maar kennelijk is de opvang vooral een verdienmodel en geen passie. Wel graag contant betalen zodat er niets per ongeluk naar de belasting gaat. Mondje dicht Nee, geen goed gevoel gehad bij dit alles.
Goeie ervaring met deze dierenpention. Leuke/vriendelijke meiden. Alleen qua administratie zijn er zeker nog verbeter punten. Voor de mensen die denken dat ze de belasting omzeilen: Als je je dier periodiek inpland kan je met ideal betalen. Dus voor dat je een negatieve review plaatst even goed oriënteren en nadenken voor dat je op enter drukt.
PERFEKTE BEDIENING NAAR DE AFHALERS/EIGENAREN VAN HUN HOND TOPService: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid