facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhotel Abdissenbosch

Dierenhotel Abdissenbosch

Info

Alles wat met het dierenhotel en onze gasten te maken heeft en ook zaken over alle andere dieren, die belangrijk zijn om te weten.

Adres: Vogelzankweg 230, 6374 AH Landgraaf
Telefoonnummer: 045-5317217
Stad: Landgraaf
Route: Vogelzankweg 230
Postcode: 6374 AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Nuth, Dierenhotel Abdissenbosch review, Hondenpension Voerendaal, Hondenpension Kerkrade, Dierenpension, Hondenpension Brunssum, Hondenpension Geleen, Hondenpension Meerssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Syrado Syrado 176 meter Gezellige hondenschool met goede trainers die kijken naar het karakter van je hond en...
Dobey Landgraaf Dobey Landgraaf 1 km Kom hier graag. Uitgebreid assortiment en goed advies
Honden trimsalon Kuifje Honden trimsalon Kuifje 2 km ik ben stephanie . ik doe het beroep hondentrimmen al 4 jaar, ik ben begonnen als tr...
Dierfysiotherapie Dier-vitaal Dierfysiotherapie Dier-vitaal 2 km Kwalitatieve zorg & preventie op maat voor hond en kat
Van der Veeke Hondenmaterialen Van der Veeke Hondenmaterialen 2 km Super vriendelijk en super producten voor de Mechelaar zeker een vaste shop voor mij ...
Trimsalon Binky's & Diva's Trimsalon Binky's & Diva's 4 km De beste en liefdevolle trimsalon van omstreken!! Zo veel Liefde voor de diertjes. va...
Recensies
Dieren worden er naar mijn ervaring goed verzorgd. Eigenaresse niet heel vriendelijk. Wat meer empathie naar klanten zou fijn zijn. Klanten zijn immers wel diegene die betalen voor de diensten. daar bedoel ik mee als klanten zich normaal en netjes gedragen, je dat ook terug mag verwachten Daar hoort vriendelijke ontvangst communicatie ook bij.
Onvriendelijk, mijn hond is super lief en anderhalf jaar oud , zij zou niet meer worden aangenomen omdat zij niet met andere honden zou kunnen , terwijl zij speelt dagelijks met alle honden op de hondenwei in mijn ogen niet kundig genoeg ook niet liefdevol dit bij ophalen aan te geven , ze zijden dat ze was gewassen maar ze stonk enorm . Geen warm nest voor je huisdier dat is mijn mening .
Onze hond was 2 nachten in het hotel en we hebben helaas geen goede indruk. De hele wijze van communiceren, kortaf en niet klantgericht. We kiezen er voor om geen gebruik meer te maken van dit dierenhotel.
Hoe lief is dàt! Krijgt onze Goldendoodle Joep een verjaardagskaart voor zijn 2de verjaardag, vrijdag a.s. Hij is pas 2 x bij hen geweest, en tòch deze leuke felicitatiekaart. Dankjewel, team van Dierenhotel Abdissenbosch!
Prima verblijf voor mijn labrodor Max geweest tijdens drie weken vakantie. Het was erg schoon, binnen en buiten. Ook gelukkig best koel. Helaas geen groen buiten, maar wel worden ze een aantal keer per dag een uur in een groepje bij elkaar gezet. Ik heb het idee dat Els erg veel energie steekt in het zo goed mogelijk verzorgen van de dieren. Max kwam wel een paar kilogram zwaarder terug, mooi gewassen en geborsteld en had het erg naar zijn zin gehad. De up to date informatie staat dagelijks of Facebook en we hebben een leuke foto gekregen van hem. Ondanks wat negatieve geluiden die ik voorbij zie komen bij de reviews over haar, denk ik dat ze gewoon duidelijke regels heeft en klanten hier voor hun eigen bestwil op een nogal directe manier aanspreekt.
We kunnen helaas de andere 1 ster reviews bevestigen. Misschien heeft onze kat het goed gehad daar, maar door de hele wijze van communiceren kiezen we er voor om geen gebruik meer te maken van dit dierenhotel.
Wat een verschrikkelijk onvriendelijke vrouw heeft mij te woord gestaan. Na een minuut was voor mij duidelijk dat ik nog niet misschien mijn hond hier naartoe breng. Wie deze dierenopvang een positieve beoordeling geeft heeft toch wel een heel aparte en lage standaard op het gebied van fatsoensnormen.
40 jaar ervaring roepen ze. Maar op Facebook een oververhitte hond koelen met een natte handdoek op de rug. Waanzin!!!! Basiskennis is dat. Als je je dieren hier heen brengt, twijfel ik echt aan je liefde voor je dier.
Vandaag gebeld en geprobeerd te vragen of er ook dagopvang mogelijk is. Meteen de mond gesnoerd. We zitten vol tm 5/9 en vol is vol. Het zou aardiger zijn als ik in ieder geval mijn zin had mogen afmaken.
Behoorlijk botte communicatie met deze mevrouw. deze mevrouw heeft volgens mij lang last van haar maandelijkse periode. echte klantenbindertje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid