facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierencrematorium Breskens

Dierencrematorium Breskens
Adres: Deltahoek 176, 4511PA Breskens
Telefoonnummer: 0031117381431
Stad: Breskens
Route: Deltahoek 176
Postcode: 4511PA



op zoek naar gerelateerd: Crematorium voor dieren, Crematorium voor honden, Dierencrematorium België, Dierencrematorium Antwerpen, Kosten dierencrematorium starten, Dierencrematorium paard, Dierencrematorium Breda, Crematie hond prijs belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenwinkel Breskens Dierenwinkel Breskens 1 km Leuke winkel en personeel, corona regels zijn juist aanwezig.
Sportmassage Zeeuws-Vlaanderen Sportmassage Zeeuws-Vlaanderen 1 km Sportmassage Zeeuws-Vlaanderen is een praktijk voor Sporters en niet Sporters. Kijk o...
Breskens Breskens 2 km Breskens is a harbour town on the Westerschelde in the municipality of Sluis in the p...
Zandertje Zandertje 4 km Zandertje is een buurtschap in de gemeente Sluis, voorheen gemeente Breskens. De buur...
't Poldertje 't Poldertje 5 km 't Poldertje is een buurtschap in de gemeente Sluis. De buurtschap lag ten westen van...
Recensies
Het is de tweede keer dat ik gebruik maak van dit crematorium en ik was terug zeer tevreden. Aan de telefoon ben ik troostend en liefdevol te woord gestaan. Ik heb mijn hond zelf gebracht. Hij werd door ons samen respectvol naar binnen gebracht. Ook weer netjes met de lieve dame kunnen overlopen wat mijn wensen waren. Bij ophaling van de as terug mooie persoonlijke tekst en kaartje erbij. Bij het doorgaan weer troostende woorden en veel sterkte gewenst. Deze lieve mensen doen hard hun best om onze dieren een waardig afscheid te geven en de baasjes te helpen en te steunen in hun verdriet.
Afgelopen winter mijn hond hier laten cremeren. Ophalen was erg netjes, hele meelevende man die goed aanvoelde wat voor verlies het voor ons was. Alles met hem besproken en de toezegging gekregen dat we de volgende dag gebeld werden voor het terugbrengen van de as en de keuze van de urn. Dat gebeurde ook, al hebben we aan dat telefoontje toch wat gemengde gevoelens overgehouden. De dame aan de telefoon was voor ons gevoel erg gehaast en kortaf, kreeg het gevoel dat ze onze vragen maar lastig vond. Het afleveren van de as was op precies de afgesproken tijd door dezelfde man die mijn maatje had opgehaald. Wel gezegd dat het telefoongesprek niet echt lekker gevallen was maar volgens de man was het erg druk wegens een zieke en was er behoorlijk wat stress, niets persoonlijks dus. Hij was in ieder geval erg sympathiek en invoelend, als we het telefoongesprek niet hadden moeten voeren was het 5-sterrenreview geworden. Alles was verder erg netjes, het kaartje, de pootafdruk, top!
Er heerst een rare sfeer. Bij binnenkomst was de dame aan de receptie niet al te warm. Wij keken rond in het winkeltje om nog een urne te kiezen voor onze Lieve hond Thor. Omdat we hem zeer plots verloren waren door ziekte waren we er heel erg van onder de indruk. Ik vond de dame zeer koel, we kregen maar 15 min om met 4 mensen afscheid te nemen. Toen ik mijn beste vriend zag liggen was ik in schok. Hij was niet zo mooi gelegd en er kwam nog steeds bloed uit zijn neus. acute bloeding gehad na milttumor ik had verwacht dat ze hem toch wat beter gingen oplappen. Hij zag eruit alsof hij nog onder narcose was, zijn tong uit zijn mond.. Eens gedaan met groeten was de dame wel wat aan het praten maar het kwaad was al geschiet. Ik moest er niets meer van hebben.. mocht ik gekund hebben had ik hem ingeladen en meegenomen. Ik mis hem nog elke dag. Als je niet empathisch bent en er zoals een harde tante staat terwijl mensen verdriet hebben dat komt niet over.. hopelijk ben je met dieren beter dan met mensen.. wat een verschrikkelijke ervaring.
Schandalige organisatie, houd prijzen achter op hun website en rekent zonder indicatie opeens 40 euro voor het afleveren van een bakje as naar een dierenarts. dit soort bedrijven hebben eigenlijk geen bestaansrecht.
Heel teleurgesteld. Persoon aan telefoon was precies zaken aan het doen, toonde geen compassie met het verdriet dat we hebben, heeft zelfs geen woord gezegd over “sterkte”. Alles wat ik vroeg kreeg een nee als antwoord, waarbij ze zelf niets voorstelde van wat ze eventueel wel zouden kunnen doen. Extra uitleg? Nee, alles moest zo snel en kort mogelijk gaan. Heb nu jammer genoeg niets extra’s van mijn konijntje, ondanks andere crematoriums het wel kunnen/konden. De manier waarop ze dingen zei en handelde lieten me schokkerend achter. Eerste keer en laatste keer dat ik mijn dierbaar beestje hier laat cremeren!
Telefonisch contact gehad. Aangegeven dat onze kat die ochtend ingeslapen zou worden en we hem graag anoniem willen cremeren. Antwoord was gehaast en met de vraag of we er voor 13u kunnen zijn, want daarna zijn we dicht ivm weinig bezetting. Aangegeven dat ik dat niet zeker wist en ik in deze kwestie ook niet wilde haasten. Het 11.30 en ik wist niet precies hoe laat de dierenarts bij ons thuis zou zijn of hoe lang het afscheid zou duren. Gevraagd of later in de middag op afspraak mogelijk, maar dat ging niet. Oplossing: dan kom je hem morgenochtend maar even afgeven he. Enigzins verbaasd en gekwetst de telefoon opgehangen. Ik begrijp dat uit praktisch oogpunt zaken niet mogelijk waren, maar ik ervoer zo weinig medeleven dat ik absoluut niet meer langs wilde komen voor crematie.
Een zeer NARE na-smaak aan een eerst positieve indruk van deze organisatie. Het ophaalmoment van onze geliefde hond was zeer respectvol en een vriendelijke meneer die belangstelling toonde voor onze laatste wensen, deze werden genoteerd en dan ga je er vanuit dat hier gehoor aan gegeven wordt, er zou nog gebeld worden bij aankomst en er was een ophaal tijd enige dagen later afgesproken. Geen telefoontje meer gehad en ook de laatste wensen blijken bij het ophaalmoment niet uitgevoerd! Op de afgesproken data en tijd gearriveerd waar wij op 2 minuten buiten stonden met ons tasje en spulletjes die besteld waren, even af rekenen en klaar, niks geen sympathie of een hoe is het met u? Gewoonweg alsof je in de supermarkt een boodschap komt doen en afrekent. Zeer on respectvolle dame die alleen kon zeggen 'personeel tekort' en de chauffeur is er niet' 'weinig tijd' enz. Als ik dit had geweten had ik zeker een verdere rit naar een wel respectabel crematorium aangedaan, ik betwijfel nu of zij onze hond wel met respect hebben behandeld als je al zo met de eigenaren omgaat! Geen woorden voor! Ik beveel niemand dan ook dit crematoria aan waar de dier en mens maar een NUMMER zijn!
Wij zijn heel goed geholpen. Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Meegedacht. En toen we onze hond brachten heel lief en goed begeleid zeker met de kinderen. Ik zou zeker weer kiezen voor jullie! Nu wachten tot Boefje weer thuis komt!
Helaas als hondenopvang de laatste tijd veel nodig gehad. Ik zou echter geen beter crematorium kunnen wensen. Ze behandelen de overleden dieren met het grootst mogelijk respect en ondanks dat de dieren er niets meer van merken doet het je als baasje goed te voelen en te ervaren dat je dier in liefdevolle handen is. Mijn respect voor jullie is enorm groot.
Op 26-5-2020 zijn wij bij jullie geweest om afscheid te nemen van onze geliefde Sammy. Wat ons erg aangaat is dat er weinig blijk van medeleven was en dat het er koel en zakelijk aan toe ging. Wij hadden meer steun verwacht. Zo als het bij u op de site staat wordt het afscheid anders gebracht. We zijn op de hoogte van de Corona maatregelen en begrijpen dat daar aanpassingen bij horen, maar dat neemt niet weg dat even een klein woordje van 'hoe gaat het?' wij wel op zijn plaats hadden gevonden. Voor u is het één van de velen, maar voor ons was het ons beste vriendje. Een volwaardig familielid die wij moesten achterlaten. Wij zijn dan ook zeer aangedaan hoe er met ons verdriet werd omgegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid