facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel Zwolle

Dierenasiel Zwolle

Info

Opvang verzorging en herplaatsing van gevonden- en afstand honden en katten uit de gemeente Zwolle Olst Wijhe Raalte Hardenberg Ommen. Pension voor honden.



"Welkom bij Dierenasiel ZwolleMaak een afspraak met ons voor u ons komt bezoeken. Telefonisch, per email of via de contactformulieren op onze website.www dierenasielzwolle [email protected] de opvang, herplaatsing en dierenambulance vervoer van dieren zijn wij een kennis- en adviescentrum op het gebied van honden en katten.Wij houden van dieren en zorgen er graag voor dat de asieldieren prettig bij ons verblijven en bij een liefdevolle, passende eigenaar herplaatst worden. Daarnaast hebben wij vanuit onze passie voor dieren en dierenwelzijn bovendien de expertise in huis om diereneigenaars te adviseren over hun huisdieren en te helpen bij vraagstukken op het gebied van diergedrag en dierverzorging."
Adres: Graham Bellstraat 2, 8013 PL Zwolle
Stad: Zwolle
Route: Graham Bellstraat 2
Postcode: 8013 PL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: asiel zwolle facebook, dierenasiel zwolle kittens, dierenasiel kampen, dierenasiel zwolle pension, dierenasiel overijssel, dierenasiel ommen, asiel meppel, dierenasiel putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Flappus Zwolle Stichting Flappus Zwolle 4 km Helaas hadden wij 2 rammetjes Ham & Kaas en hebben wij met pijn in ons hart Kaas ...
Recensies
Een digitale afspraak maken op een poes of hond. Dat ging erg snel en goed. Ik werd gebeld en kon de volgende dag komen. De poes waar ik op geschreven had zat al op mij te wachten. Gelukkig knorde Knox de zwarte kitten en was ik verkocht. Beneden werd uitgebreid verteld wat poes Knox nodig heeft. Alle dieren die bij het dierenasiel binnen komen worden gechecked of ze gezond zijn, zo ook Knox. Een overzichtelijk boekje met alle gegevens van je dier, inenting en wanneer ik de tweede inenting moet hebben en als laatste de datum voor sterilisatie. Dit laatste zit ook bij de prijs inbegrepen. Ook werd er verteld dat er een soort garantie is..je mag je diertje terugbrengen als het thuis niet gaat, je krijgt dan een gedeelte van je adoptiekind terug. Complimenten voor de organisatie...goed geregeld. Ga zo door.
Na het overlijden van mijn man heb ik afstand moeten doen van onze hondjes. Onze Jacks zijn goed opgevangen en een is er zelfs al geplaatst wat me goed doet. Ik hoop dat z’n broertje binnenkort ook een nieuw huisje heeft. Ik dank de fijne medewerkers van dierenasiel Zwolle
Erg lieve mensen luisteren naar je vragen Mis alleen dat je niet meteen naar de dieren mag kijken als je langs komt En eerst een formulier op internet moet invullen en dan pas een afspraak kan in boeken
Ten 1e de ontvangst. Vriendelijk dames, kwamen voor adoptie van kat, geen gehaast, lekker bakkie koffie. Ruime entree. Katten lijken tevreden met hun verblijf, wachten natuurlijk ook op nieuwe onderdanen Geduld bij het kennismaken met onze kater. Voldoende informatie. Alles tiptop in orde.
Ze doen hier echt hun best om een passend huisdier voor je te vinden. De mensen die hier werken zijn vriendelijk en hebben veel liefde dieren.
Wij hebben onze hondpitbull 9 weken geleden opgehaald na een lange zoektocht wilde wij voor een asielhond gaan en gingen voor een stafforddaar hebben wij ervaring meebij aankomst zagen wij al dat het hier ging om een rednose pitbull en geen stafford oké voor ons geen punt maar echt een ander karakter!!! Zeker geen beginnershond!! Haar leeftijd 18 mnd en de positieve gedragskenmerken die door de vorige eigenaar was beschreven op haar adoptieformulier waren de reden dat Smoke nu Kaya het moest gaan worden. Bij de eerste wandeling trok ze erg ad lijn en viel ook uit naar honden vreemd want dat zou ze nooit doen volgens het formulier mis.de spanning/ vreemde mensen toch besloten om haar een gouden mand te bezorgen. Vriendelijk ontvangen door het personeel echter bij het ophalen bleek de hond een hartruis te hebben een 1 na controle bij onze DA na 1 week bleek het 2 te wezen ipv 1 dat was vreemd maar oké. In de afgelopen weken hebben diverse gedragsdeskundige naar haar gedrag laten kijken dat koste al 750 euro omdat het gedrag totaal niet rijmt met het adoptieformulier. Ze valt uit naar elke hond trekt als een malle en heeft veel stress op straat. Conclusie"de hond is slecht gesocialiseerd en is niet even goed behandeld geweest" Wij hebben contact gehad met het asiel en het uitgelegd voor ons was terugbrengen geen optie maar erg jammer dat er geen controle plaats vind bij een vorige eigenaar voordat een hond ter adoptie word geplaatst jullie hebben zelf deskundige aan het werk in het asiel!! Wij houden zielsveel van haar maar het is zeker niet de hond waar wij voor gingen wandelingen zijn niet ontspannen en ze moet een muilkorf dragen en uitlaten op afgelegen stukken. Mensen kijk verder dan alleen de positieve kenmerken wees op je hoede voor verborgen eigenschappen.
Goeie dag ik ben Thomas en ik vraag me af van welke leeftijd mag je daar vrijwillig werken? Vriendelijke groet, Thomas
Laat ik beginnen door te zeggen dat ik echt wel geloof dat deze mensen het beste met de dieren voor hebben. Dat neemt niet weg dat wij een hele slechte ervaring hebben gehad. Wij hebben in samenwerking met de dierenambulance hier een kitten weggebracht die wij op straat hebben gevonden. Bij de dierenambulance en gelijk de volgende maandag aangegeven dat als niemand zich zou melden, wij het beestje graag wilden hebben, maar we wilden de rechtmatige eigenaar een kans geven. Er is ons meermaals gezegd dat we de keuze zouden krijgen voor adoptie. Na veel contact vanuit onze kant is de kitten ondertussen aan een andere familie toegezegd. Wij hebben zelf om communicatie hierover moeten vragen, maar wij waren volgens hun niet de ‘beste match’ omdat er al een andere kat in huis is. Er zal nu niks meer aan te doen zijn, maar wij zijn erg teleurgesteld en verdrietig dat het beestje waar we ondertussen al gehecht aan waren geraakt nu naar een ander huis gaat. We hebben het juiste geprobeerd te doen, maar dat blijkt voor jezelf niet altijd het beste te zijn.
wat een gezelligheid en professionaliteit daar in Zwolle. oog voor de dieren en alle tijd voor de toekomstige eigenaren van de hond of kat. we hebben een prachtige herder opgehaald en zijn zeer tevreden over hoe alles is gelopen. Ik kan dan ook alleen maar positief zijn over dit bedrijf. het dier voorop dan de klant en zo hoort het bij deze dieren.
Deze dieren verdienen ook een gouden mandje..!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid