facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel Zuidwolde

Dierenasiel Zuidwolde

Info

De taak van dierenasiel Zuidwolde (Groningen) is de opvang en herplaatsing van zwerf- en afstandsdieren. Het gaat daarbij om honden, katten en konijnen.

Geschiedenis

Weggerend van of ontsnapt uit huis, tijdens een wandeling verdwaald, aan een boom vastgemaakt en achtergelaten, een overleden baasje, de economische crisis, te druk voor de familie en geen tijd: het zijn allemaal redenen dat een dier bij ons in het asiel terechtkomt.
Bij dierenasiel Zuidwolde wordt een groot aantal honden en katten jaarlijks opgevangen, verzorgd en herplaatst. We willen deze dieren een goede plek bieden en onze missie luidt dan ook: "Een goede match vinden tussen dier en baas, met de grootste zekerheid op een mooie toekomst."

Over asieldieren bestaan soms de nodige vooroordelen. Zo zouden in het asiel alleen maar zielige, agressieve of zieke dieren zitten. Hoewel er wel eens dieren met problemen zijn, klopt dit beeld geheel niet. Een asieldier biedt juist voordelen!
Er is bijvoorbeeld een ruime keus aan honden en katten. Daarnaast hebben de medewerkers ervaring met de dieren, zodat er een zo goed mogelijke combinatie kan worden gemaakt tussen mens en dier qua karakter en bijvoorbeeld woonomstandigheden. Verder zijn alle dieren ingeënt, ontvlooid, ontwormd en gechipt. Katten zijn daarnaast ook nog gesteriliseerd of gecastreerd.




"Dit dierenasiel is vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten voor bezoekers. U kunt enkel op afspraak langskomen."
Adres: Noordwolderweg 51a, 9785 AR Zuidwolde, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0503012871
Stad: Zuidwolde
Route: Noordwolderweg 51a
Postcode: 9785 AR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 15:30
Dinsdag: 13:00 - 15:30
Woensdag: 13:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel zuidwolde honden, dierenasiel zuidwolde vacatures, dierenasiel zuidwolde katten, dierenasiel groningen kittens, dierenasiel zuidwolde gevonden katten, dierenasiel groningen pups, dierenasiel winschoten, dierenasiel zuidwolde openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theaterkuil de Falieberg Theaterkuil de Falieberg 66 km Bijzonder mooi plekje in het bos.
Cosis WDL Zuidwolde Cosis WDL Zuidwolde 67 km WDL Zuidwolde is een locatie waarbij de nadruk ligt op het bieden van dagbesteding aa...
Welzijn De Wolden Welzijn De Wolden 67 km Een mooie avond gehad met een optreden van Harm en Roelof De liedjes en de verhalen w...
Recensies
Meerdere keren gemaild, gebeld, formulieren gestuurd, gemaild gebeld maar op alle pogingen geen gehoor/antwoord. Onbegrijpelijk en zelfs onfatsoenlijk. Ik begrijp dat er veel vrijwilligers zijn die hard werken en druk zijn. Maar een antwoord na meerdere weken contact zoeken lijkt me normaal. Je wilt die beestjes toch een liefdevol thuis geven?! 1x gebeld met dierenasiel Winschoten, wát een verschil. Bij hun een katje geadopteerd die nu een liefdevol mandje heeft. Stukje verder rijden, helemaal waard.
Kan mij er totaal niet in vinden dat ze niet bereikbaar zijn. Altijd als ik bel word er op genomen, ook met een email komt er altijd bericht terug. Ben er een paar keer geweest en de zorg voor de dieren staan hoog in het vaandel.
Een paar keer een mail gestuurd omdat je belangstelling hebt voor een hond. Geen reactie terug. Bel je erheen krijg je te horen dan komt u er niet voor in aanmerking. Zonder enige uitleg. En dan zitten de asiels vol heel begrijpelijk. De hond waar ik op gereageerd heb staat er nog steeds op en het is geen pup hoor nee een wat oudere hond. Heel jammer.
Ons prachtige katje komt uit dit asiel en we zijn heel blij met haar! Ik heb hier een tijdje vrijwilligerswerk gedaan en er wordt heel goed voor de dieren gezorgd. Iedereen die er werkt heeft het beste met de dieren voor en doet zijn best om ze in een zo goed mogelijk huisje te plaatsen!
Het dierenasiel Zuidwolde is in beetje vervallen staat, men is bezig dit probleem op te lossen. Maar donaties zijn welkom want er moet daar veel gebeuren. Dus, wie dit leest, zoek contact met het asiel en vraag wat je voor hen kan betekenen.
Elk dier verdiend een kans....ga er heen en neem een dier mee....Een dier geeft veel liefde en rust...
Vandaag deze 2 mooie beestjes geadopteerd bij het asiel. Communicatie was prima, open en eerlijk. Al hopen we niet snel bij jullie terug te keren, omdat ik deze bengels hier nog lang niet kwijt wil
November '16 een poes gehaald. Deze was goed verzorgd door de mensen van het asiel. Ze hebben haar zelfs een paar dagen gereserveerd voor ons. Alle lof! Update: Het gaat heel goed met Pien. Ze is goed gewend, ook aan onze andere poes Mimi. We hebben dan ook absoluut geen spijt.
Mensen zijn hier heel erg diervriendelijk en liefdevol bezig! Dieren vrienden ik doe een beroep op jullie hart... Overweeg een hond of een kat uit dit asiel, kies met je verstand... Hou van jullie.
Goed werk leveren ze! Zijn lekker streng met herplaatsen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dierenasiel Zuidwolde met het openbaar vervoer


Zuidwolde, Noordwolderweg 190 meter
61
Zuidwolde, Noordwolderweg 200 meter
61

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid