facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel Schouwen Duiveland

Dierenasiel Schouwen Duiveland

Info

Dierenasiel Schouwen Duiveland zorgt voor de opvang van zowel zwerf als afstandsdieren in de regio Schouwen Duiveland.

Geschiedenis

afstandskosten
hond €65
kat € 40

plaatsingskosten
hond €130
kat €95
kat senior (vanaf 10 jaar) €70

opvangkosten voor zwerfdieren
kat €5 per dag
hond € 10 per dag
Dit is excl eventueel andere gemaakte kosten.

U kunt bij ons pinnen

Adres: Zandweg 26, 4301TA Zierikzee
Telefoonnummer: 0111450545
ln.dsleisanereid@ofni
Stad: Zierikzee
Route: Zandweg 26
Postcode: 4301TA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00
Woensdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: facebook dierenasiel schouwen duiveland, dierenasiel goes, schouwen-duiveland dierenasiel zierikzee, dierenasiel goeree overflakkee, dierenasiel middelharnis, dierenasiel zierikzee facebook, dierenasiel zeeland, amivedi schouwen duiveland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mancaveshop.nl Mancaveshop.nl 13 km alles voor het stylen van je mancave.
Recensies
Na tijdens het telefoongesprek al diverse malen onderbroken te worden met vragen waarin het IQ ver te zoeken is, openingstijden welke op Facebook verschillend zijn als op Google komt dit asiel niet erg professioneel over.
Aardige mensen en behulpzaam personeel en Ik zou het zeker aanraden
Ons hondje was weggelopen. Gelukkig snel weer thuis dankzij de dierenambulance die onze beagle heeft opgehaald bij het bedrijf waar ze tijdelijk was opgevangen.
Netjes leuk personeel dieren zaten metjes bij
Fijn dierenasiel met goede mensen met hart op de juiste plaats! Zoveel diertjes die iemand nodig hebben! Ook in Zierikzee.
Lieve mensen. We hebben ons konijn er gekoppelt en ze zijn een lief stel geworden. We kregen bij ons konijn ook nog een paar kleine verassingen cadeau
mooie ruimtes voor de dieren. We hebben er al een paar katten vandaan gehaald. De "nazorg" is ook prima. Kan alrijd bellen met vragen.
Onze gezinsuitbreiding de katten Klaas en Katrin komen hier vandaag. Gepassioneerde en uiterst vriendelijke medewerkers hebben on hier geholpen.
Zeer gelukkig ben ik met mijn kat Pim .Die ik Zaterdag haalde.Zo te zien hij ook .Een prima dating .Dank jullie wel.Gerla O .W
Mensen met een gouden hart voor dieren, veel kennis & ervaring hebben met deze dieren. Met doel voor een nieuwe goede toekomst voor het dier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid