facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel en pension de Bommelerwaard

Dierenasiel en pension de Bommelerwaard

Info

Wij zijn een honden en katten asiel en hondenpension. De dieren staan bij ons altijd op nummer 1 !!

Onze taak

De dieren die wij opvangen zo goed mogelijk begeleiden en een passend nieuw baasje bij vinden / To give the animals in our shelter the best possible support and to find a suitable new owner.

Producten

Opvang zwerf- afstandsdieren uit de gemeente Bommelerwaard en Maasdriel. Pension voor honden / Shelter for stray dogs and cats.

Adres: Steenweg 8, 5314 LE Bruchem
Telefoonnummer: 0418643129
ln.draawrelemmob-leisanereid@ofni
Stad: Bruchem
Route: Steenweg 8
Postcode: 5314 LE



op zoek naar gerelateerd: asiel geldermalsen, dierenasiel rhenen, dierenasiel bommelerwaard, dierenasiel wijchen, dierenasiel culemborg, dierenasiel omgeving den bosch, dierentehuis oss, dierenasiel bruchem katten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inloophuis De Gasthof Inloophuis De Gasthof 2 km Een ontmoetingsplek voor iedereen die wil genieten van rust en ruimte onder het genot...
Stichting Revive Stichting Revive 2 km Inloophuis 'De Gasthof' | 'Aan Tafel' | Pastorale Counseling | Opvang | The T...
Recensies
Vandaag hebben wij de kater Fons hier geadopteerd. Betrokken medewerkers die je de tijd geven en duidelijk weten waar ze het over hebben. We zijn heel blij met ons nieuwe huisgenootje!
Hele fijne ervaringen met het Dierenasiel. Zo heb ik hier mijn harige soulmate gevonden, hebben ze voor de katers van een vriendin een nieuw huisje gevonden. En gister hebben ze de hond van mijn ouders, die gevonden was door anderen opgevangen en heel goed verzorgd. Dankjewel toppers!
Fantastische betrokken opvang voor onze hond tijdens de vakantie! Echte aanrader!
Er wordt goed voor de diertjes gezorgd en er zijn zeer betrokken medewerkers. Uitgebreide info bij het ophalen van onze kitten Belle. Wat zijn wij blij met en verliefd op haar
Er wordt hier enorm goed voor de dieren gezorgd! De medewerkers en vrijwilligers hebben hart voor de dieren en dat merk je. Ze zijn bereid goed mee te denken voor een goede match.
Super fijne en goede zorg hebben wij ervaren met het adopteren van onze hond! Ze kijken echt naar wat goed is voor de hond en de baasjes! Toppers!!!
Heel onprofessioneel. Onze kat is binnengebracht nadat mensen dachten dat ze geen huisje had. Ik kon haar niet gelijk ophalen omdat er niemand aanwezig was en daardoor gelijk de volle pond mogen betalen.
Goede plaats voor je dier! Wordt er super verzorgd, door supermensen!!
Vandaag twee katten opgehaald. Wat een lieve aardige mensen. Omdat we van ver weg kwamen, kregen we zelfs koffie aangeboden. Alle informatie werd netjes en duidelijk verteld, en ook vooraf per telefoon werden we goed geïnformeerd. We kregen zelfs handdoeken voor in de reismand voor de katten en wat voer mee.
Schoon en begaan met de dieren. Wij zijn fijn geholpen, ze nemen en geven je de tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid