facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel De Hazenberg

Dierenasiel De Hazenberg

Info

Dierenasiel voor honden en katten, en daarnaast een hondenpension.

E-mail: [email protected]

Geschiedenis

Asiel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-12.00 en
van 14.00-16.00 uur.
Pension geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-12.00
en van 14.00-16.00 uur, op zon-en feestdagen van 10.00-10.30
(ophalen en brengen) en van 15.45-16.15 uur (alleen ophalen).

(Binnen bovengenoemde pensiontijden kunt u ook uw
vermiste huisdier bij ons ophalen)

Adres: Bergweg 12, 3958AB Amerongen
Telefoonnummer: 0343-451584
Stad: Amerongen
Route: Bergweg 12
Postcode: 3958AB



op zoek naar gerelateerd: Dierenasiel Zeist, Dierenasiel Woudenberg, Dierenasiel Gelderland, Dierenasiel Veenendaal honden, Dierenasiel Elst, Dierenasiel Maarssen, Dierenasiel Houten katten, Asiel driebergen Zeist
Recensies
Heel vriendelijk dieren asiel kom mijn poes Roos vandaan .wat een knapperd en lief heel blij met haar nog steeds,ze is stapel om mijn man haha .
Top Asiel. Zeer vriendelijk ontvangen na een misser bij een ander asiel. Zijn na een klein uurtje met Macho de kat 1 jaar oud naar huis gegaan. Heeft zich inmiddels ontpopt als een ware puber met zijn streken. Kan dit asiel van harte aanraden. Vriendelijke vrijwilligers en zag er allemaal netjes, schoon en verzorgd uit. UPDATE : Puber gedrag en streken hebben ons helaas doen beslissen om Macho terug te brengen. Onze oudste kat van 17 moest het ontgelden bij Macho en dat vonden we heel zielig voor onze opa. We kregen dit niet afgeleerd. Misschien hadden we vol moeten houden. Maar dan was de vraag hoe lang opa het nog vol zou houden. Macho zal meer op zijn plek zijn met een. leeftijdsgenoot of alleen. De beslissing heeft ons veel verdriet gedaan. We hopen dat hij zijn gouden mandje snel vind.
Wat een groot hart voor dieren hebben deze mensen die hier het dagelijkse praktische werk verzetten! Alles ziet er schoon en netjes uit, je wordt vriendelijk en geduldig geholpen, met je meegedacht en gezocht naar de optimale match voor dier en mens. De katten hebben verrijking d.m.v. speeltjes, aandacht en krabmateriaal en de groepssamenstelling van adoptiekatten wordt zorgvuldig afgewogen. Top!
Wij hebben daar vorige week Teun opgehaald, een lieve rode kater!! Super geholpen door Daisy en Jolanda jullie doen fantastisch werk!!! En mensen geef oudere dieren ook een kans ipv kittens en puppies.
Betrouwbare plek om je hond naar toe te brengen voor dagopvang of 1 of meer nachtjes. Honden zijn de hele dag buiten en er wordt zorgvuldig gekeken naar de samenstelling van de honden op het veldje. Aanrader als je op zoek bent naar betrouwbare en liefdevolle opvang.
Geef ook deze diertjes een gouden mandje..!! En kom naar het asiel een diertje uitkiezen wat bij je past..!! En geef dat diertje of meerdere hun 4-ever Home..!! Ze verdienen het zo..!!
Fijne begeleiding als je op zoek bent naar een kat. Belang van het dier staat altijd op de eerste plek
Fijne logeerplek voor onze hond mooie ruime verblijven en er word goed gekeken naar de samenstelling van hondjes die bij elkaar kunnen. Ze zijn lief en goed voor de dieren wij komen er inmiddels al ruim 10 jaar met sinds kort weer een pupje
Met mijn dochter en haar gezin er een kat opgehaald, welk voor herplaatsing in aanmerking kwam. Goede begeleiding hierbij gehad en iedereen is nog steeds blij met hun keuze.
In advertentie staat met ! Bellen bij interesse. klokslag 10 uur gebeld advertentie die er notabene net op stond was al weg want iemand had een mail gestuurd met interesse! Onbeleefd en brutaal reageren want het was foutje vd medewerker, en jammer voor mij dan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid