facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel de Beestenboel

Dierenasiel de Beestenboel

Info

Dierenasiel De Beestenboel verzorgt de opvang van honden en katten voor de gemeentes Weert, Roermond, Nederweert, Leudal en Roerdalen.

Geschiedenis

Dierenasiel “De Beestenboel” is sinds 1991 een vertrouwd adres voor de opvang van zwerfhonden en zwerfkatten.
Op dit moment verzorgen wij deze opvang voor de gemeentes Weert, Roermond en Nederweert.

Honden of katten die door omstandigheden thuis weg moeten kunnen in overleg, en alleen op afspraak, tegen betaling van een bijdrage in de onkosten worden ondergebracht.

Gelukkig worden veel zwerfdieren weer door hun baasje opgehaald.
Voor de dieren die minder geluk hebben proberen we weer een nieuw baasje te zoeken en ze zo een nieuwe kans te geven.



"Open op afspraak."
Adres: wijffelterbroekdijk 65, 6006VG Weert
Telefoonnummer: 0031495563981
Stad: Weert
Route: wijffelterbroekdijk 65
Postcode: 6006VG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Dinsdag: 15:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel de beestenboel facebook, dierenasiel budel, de beestenboel weert katten, dierenasiel de beestenboel openingstijden, dierenasiel nederweert, asiel limburg honden, asiel limburg katten, dierenasiel regio weert
Recensies
Vorige week afstand moeten doen van aanloopkat Nobbel: 1e indruk goede plek, goed geïnformeerd over gang v zaken. Wil nu graag weten hoe t is met onze man en antwoord laat wat op zich wachten
We ontdekten dat een golden pup in asiel terecht gekomen was buiten weten van de fokker om. Fokker heeft gebeld dat afspraak met kopers was dat pup bij haar terug zou komen als kopers er niet voor konden zorgen. Menno is helaas toch in asiel beland. Fokker heeft gebeld om Menno daar weg te krijgen, maar werd onbeschoft te woord gestaan en afgeserveerd. Ze kreeg de door haar zelf gefokte pup niet terug. Ik heb zusje van Menno uit dat nest en ook asiel benaderd, maar ook geen resultaat. Ook anderen hebben getracht om Menno daar weg te krijgen. Tevergeefs. Een hele slechte zaak en absoluut niet in belang van een 5 maanden oude pup. Geen goed woord over voor dit asiel dus.
Superschattige kitten uitgezocht. Over 5 weekjes mogen we haar ophalen. Alles schoon, beestjes gezond en ruim de tijd om rond te kijken. We mogen tussendoor ook nog komen kijken naar onze gezinsuitbreiding
Er wordt hier met liefde voor de dieren gezorgd
Voor ons zonder twijfel het enige adres voor een poes of kater. Vanaf medio 2000 diverse dieren geadopteerd van diverse leeftijden. Karakter omschrijvingen kloppen perfect en je merkt aan alles dat dit asiel gerund wordt op dierenliefde. De prijs is heel fair en laag vergeleken met andere asiels. Geen moeilijk gedoe, bij een wederzijds goed gevoel is alles zo beklonken. En aan iedereen; ook een dier van tien jaar of ouder is nog alle moeite en liefde waard. :
Onze partner!! SUPER mensen, wij brengen alle honden katten naar hun. ik werk bij de dierenambulance
Vorig jaar twee kittens gehaald, naar alle tevredenheid voorgelicht, fijn contact gehad. Om de zoveel tijd komen gepensioneerde vrijwilligers met de katjes spelen / knuffelen om ze te socialiseren zodat ze een grotere kans hebben op een veilig en warm thuis. Goed bezig!
2 poezen hier geadopteerd, een 3 jaar geleden en de ander 'n maandje terug. Geen veel te lange vragenlijsten of sollicitatie procedures hoeven in te vullen zoals bij sommige andere asiels/stichtingen. Je krijgt gewoon goede informatie, kan vragen stellen, ze zijn vriendelijk en behulpzaam en je betaald ook nog eens een eerlijke prijs.
Weinig kennis van individuele honden rassen, word erg ge-generaliseert. Als je op een appartement woont, is er nog iets van logica dat je geweigerd word, maar er zijn verschillende honden rassen die daar prima voor geschikt zijn. Dus daar valt nog over te discussiëren. Maar dat je geweigerd word vanwege dat je werk hebt, en nog niet eens fulltime maar parttime. Daar zie ik geen logica in. Waar moet je anders het geld vandaan halen voor de dierenarts, goed voer, speeltjes en eventueel de hondentrimmer. Word al jaren gezegd adopteer in plaats van dat je voor een pup gaat. Maar door dit asiel ga ik wel weer gewoon voor een pup bij een fokker.
Mooi en schoon asiel. Dieren worden met liefde verzorgd. Echte dierenvrienden. Heel blij met mijn kitten van de Beestenboel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid