facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel Amsterdam-Noord / Oostzaan

Dierenasiel Amsterdam-Noord / Oostzaan

Info

Dierenasiel Amsterdam-Noord / Oostzaan

Geschiedenis

De katten genieten medische zorg in het asiel, worden gesteriliseerd/gecastreerd, krijgen hun inentingen en worden indien nodig gesocialiseerd met als doel ze zo spoedig mogelijk weer te bemiddelen naar een nieuw baasje. Inslapen is alleen een optie op aanraden van de dierenarts of wegens zwaar medische redenen.

Adres: Zuideinde 220, 1511GM Oostzaan
Telefoonnummer: 0206335400
Stad: Oostzaan
Route: Zuideinde 220
Postcode: 1511GM



op zoek naar gerelateerd: Dierenasiel Amsterdam honden, Dierenasiel Amsterdam Oost, Dierenasiel Amsterdam West, Dierenasiel Amsterdam Osdorp, Dierenasiel Amsterdam Zuidoost, Dierenasiel Noord-Holland, Dierenasiel Weesp, Dierenasiel Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jong Oostzaan Jong Oostzaan 2 km Dé jongerenorganisatie voor en door jongeren in Oostzaan. Check de website voor meer ...
yOzaan yOzaan 2 km yOzaan is een organisatie die samen met Straathoekwerk Oostzaan tot doel heeft evenem...
Gemeente Oostzaan Gemeente Oostzaan 2 km Dit is de algemene Facebook pagina van de gemeente Oostzaan.
Biksteenmolen 'De Vlijt' Biksteenmolen 'De Vlijt' 2 km Prachtige molen in Oostzaan. Wordt momenteel gerestaureerd door de vrijwilligers van ...
Onderwaterpark Twiske Onderwaterpark Twiske 3 km Ik denk dat het een prachtige plek is om te duiken. Maar dat was nu zeker niet zo. Zi...
Recensies
Heel goede verzorging van alle katten ook goede medische hulp. Chippen, sterilisatie en castreren voor alle katten als dat bij binnenkomst nog niet gebeurd is.
Wat een ontzettend fijne plek, met vriendelijke mensen en veel liefde voor zowel de katten als de mensen die langskomen. Er is duidelijk met volop liefde en kennis gezorgd voor het ventje dat ons overal volgt en op het kleed ligt te doezelen. Ze zijn echt bezig met een goeie match verzorgen en ondersteunen je bij het verzorgen van een goed nieuw thuis.
Ik ben heel blij met Dierenasiel Oostzaan. De gezondheid van de katten vinden ze het allerbelangrijkste, zowel fysieke als mentale gezondheid. Als je een kat/poes hebt geadopteerd, kan je altijd met vragen bij ze terecht. Dat is waar gebleken, waardoor ik mijn nieuwe poes veel beter begrijp. En daar hebben we allebei profijt van.
Aardige verzorgers die ruim de tijd voor je nemen om allerlei informatie te verstrekken over de katten! We hebben het contact met de mensen van het asiel heel positief ervaren. Helena is nu een week bij ons en al helemaal gewend. Ze is erg speels en ontzettend lief.
Ruim 4 jaar geleden kreeg ik Suzie mee, een cypers katje. Ik kreeg uitgebreide en, achteraf gezien, accurate informatie mee over het karakter van de poes: rustig, een 'prinsesje', lange wensenlijst, heeft genoeg aan een uitgebreid balkon, enz. Klopte allemaal, we hebben het nog steeds gezellig samen.
Leuk en makkelijk bereikbaar asiel. Reageren netjes op vragen en reacties. Wij hebben inmiddels 2 lieve broertjes in huis die precies bij ons passen. Er word goed gekeken naar een match. Toppers!!!
Onze lieve poezen uit dit asiel gehaald. Heel fijne mensen, goede zorg voor de dieren en fijne gang van zaken bij het uitkiezen en ophalen van de katten!
Super lieve mensen werken er. meeste zijn vrijwillegers en wat zijn ze goed voor de katjes! Het was super rot natuurlijk om onze kat weg te moeten brengen maar hij is bij hun zekker in de goeie handen.
in1 dag voelt mushu zich helemaal thuis deze mets is 1000%hij heeft echt naar zijn zin is de hele dag bij me in de buurt het liefs kruipt hij in me de dieren worden daar zeer goed verzorgd en onder houden dit asiel verdient echt de hoofd prijs ik raad echt mensen die een kat zoeken zich daar te melden200% zeer goede ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid