facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartspraktijk Wormer

Dierenartspraktijk Wormer

Info

Wij staan voor u klaar voor de jaarlijkse gezondheidscontroles van uw huisdier, de vaccinaties, de noodzakelijke operaties of gebitsbehandelingen en u kunt ook terecht voor diagnostische onderzoeken als bloedonderzoek en röntgenologisch onderzoek

Geschiedenis

Vanaf augustus 2011 heeft Wormer weer een eigen dierenarts! U kunt onze praktijk vinden op de Faunastraat 103, tegenover het versplein van het winkelcentrum. Wij staan voor u klaar voor o.a.:
- Jaarlijkse gezondheidscontroles
- Behandelen bij ziekte van uw dier(en)
- Vaccinaties, ontworming en vlooien- en tekenbestrijding
- Gezondheidsvoeding en dieetvoeding (op voorschrift)
- Urine-, bloed-, echo- en röntgen onderzoeken
- Gebitsbehandelingen en operaties

Houdt ons in de gaten via de diverse social media, zoals Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van al onze nieuwsberichten en acties!

Adres: Faunastraat 103, 1531 WD Wormer
Telefoonnummer: 075-8200265
Stad: Wormer
Route: Faunastraat 103
Postcode: 1531 WD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Wormerveer, Goedkope dierenarts Zaanstreek, Dierenarts Zaandam spoed, Dierenarts Zaandam kalf, Dierenarts aan huis Zaandam, Dierenarts Assendelft, Dierenarts Zaanstad, Plus dierenkliniek
Recensies
Gister gebeld kon gelijk komen met mijn zieke kitten Sjaan, Wat een ontvangst we voelden ons gelijk thuis, ze bellen je na hoe het gaat houden je contineu op de hoogte en kreeg zelfs een filmpje hoe het ging. Super lief personeel en heel meelevend. Top praktijk echt een dikke tien van mij en mijn Sjaantje. Ect een aanrader.
Ik heb besloten om mijn honden niet meer bij deze dierenarts te laten behandelen. Niet vanwege de kwaliteit van de aanwezige artsen, die is, voor zover ik kan beoordelen, goed. Wel vanwege de prijsstelling en telefonische klantbenadering die door het management van deze praktijk wordt gehanteerd. Alles lijkt er op gericht zoveel en zo snel mogelijk geld naar binnen te halen, en in mijn geval werd daarmee naar mijn idee niet in het belang van het dier gehandeld. Gelukkig werden we elders op een uitstekende wijze geholpen.
Zó fijn geholpen. Hele lieve medewerkers die erg vriendelijk zijn naar de eigenaren van de dieren maar ook heel lief voor de dieren. Echt een aanrader. Ik zou zeker mijn lieve katjes hier willen laten inschrijven. Het voelde ook gelijk goed toen ik binnen kwam.
Vandaag met zieke hond Bassie maar de nieuwe dierenartspraktijk Wormer geweest. Gelijk een goed gevoel met binnen komen en kon nog ingeschreven worden. Zo vriendelijk ontvangen en zorg voor mijn hondje dat doet mij goed. Even met elkaar praten en dan erachter komen dat mijn veel eerdere dierenarts Anne Schut in Koog aan de Zaan haar stageplek is geweest. Kort voor ik de deur uit zou gaan wie komen er binnen ??? Mijn zuster en Zwager. Wij wisten niet van elkaar welke dierenarts wij beide hebben. Toeval bestaat.
Wat een fijne kliniek. Deze zou "dierenliefdepraktijk" moeten heten. Gistermorgen raakte mijn 19 jaar oude lieve kater plotseling verlamd. Hij kon alleen maar zijn kopje optillen en me smekend aankijken.De dierenarts in Wormerveer waar ik al lang kom had geen tijd voor mijn vriendje in nood. Ik moest maar naar Amsterdam gaan. Ook in Zaandam wilden ze me niet helpen. Ik belde Wormer en daar kon ik meteen komen. " Natuurlijk helpen we hem". Dat heet service en echte dierenliefde. Van mij krijgen de lieve dames die een dier niet langer laten lijden een tien!
Hele fijne dierenarts. Worden altijd super goed geholpen met onze katten Dua, Satu en hond Soof. Ook bij het laten inslapen van onze kat Dua was het toch heel fijn deze dierenarts te hebben. Bij onze hond Soof was vlak nadat we deze kregen het beagle pain syndroom geconstateerd, iets wat niet veel voorkwam en gelukkig wisten ze het hier op tijd te constateren....... Zowel Dua als Soof vinden/vonden het altijd leuk om hier te komen!
Ontzettend fijne praktijk met heel veel liefde en aandacht voor de dieren.
Helaas hebben wij onze onze hond niet meer. Maar nu kan ik niet van het zorgplan af. Er werd na een review vandaag gebeld dat ze een uitzondering wilde maken. Eind goed al goed
Wordt altijd goed geholpen. Aleen veel te duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid