facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartspraktijk Uddel

Dierenartspraktijk Uddel

Info

Met persoonlijke aandacht staat voor u en uw huisdier dierenarts Anne Schreurs als vertrouwd persoon altijd voor u klaar!

Geschiedenis

Openingstijden:
Ma , Wo, Vrij : 09.00 -12.00 uur en 14.00 - 18.00 uur
Di, Do: 14.00 - 18.00 uur
Ma,Di Wo,Do,Vrij: 17.00 - 18.00 (spreekuur )

Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.



"Dierenartspraktijk Anne Schreurs staat garant voor een gepassioneerde praktijk, waar er naar de klanten word geluisterd en waar we samen met u naar uw huisdier kijken. U kent uw huisdier immers het beste.Wij bieden hoge kwalitatieve zorg en staan ook buiten openingstijden bij spoedeisende zaken voor u klaar. U kunt altijd bij ons terecht en dat is tegenwoordig zeer uitzonderlijk..Wij geven de zorg zoals wij deze zelf zouden willen krijgen voor onze huisdieren!"
Adres: Noord Riezenweg 42, 3888 LT Uddel
Telefoonnummer: +31577401777
Stad: Uddel
Route: Noord Riezenweg 42
Postcode: 3888 LT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook dierenartspraktijk uddel, Dierenarts Nunspeet, Dierenarts molen Nunspeet, Dierenarts Elspeet, Linda Koele, Dierenarts Harderwijk, DAP VUG, Gespecialiseerde Dierenkliniek
Recensies
Een erg fijne praktijk die dag en nacht bereikbaar is ook in het weekend. Zij hebben onze cato verlost van haar pups via keizersnede. Tijdens bevaling konden wij altijd bellen. Ook de nazorg was fantastisch.
Hele goede praktijk, lieve dierenartsen. Enige nadeel is dat je op de website geen tarieven kunt terugvinden voor bepaalde handelingen of een standaard consult. Dat vind ik niet transparant. Want je krijgt dan het gevoel dat ze de prijs gewoon kunnen verzinnen. En je kan je niet voorbereiden op de kosten.
Heel kundige en vriendelijke dierenartsen met fatsoenlijke tarieven. Wij komen hier zeker terug.
Goede eerste ervaringen. Helaas een dure operatie voor onze Maine Coone, maar hij is goed geholpen. Daarnaast goede opvolging na de operatie. Je kunt altijd snel terecht en je wordt vriendelijk geholpen.
Leuke spontane dierenarts, meelevend en zeer kundig. Groetjes van ScoobyDoo.
Zeer tevreden.zeer goede info .heel duidelijk fijne mensen die er werken.aan rader om daar heen te gaan met u dier.gr gijs
Hele goede fijne dierenarts. Absoluut een aanrader!
Hele goede voorlichting heeft kennis van zaken fijne sfeer in de praktijk. Net weer geweest en gelukkig na een zeer goed onderzoek weer zeer tevreden naar huis
Super fijne dierenarts met echt een goed hart. We zijn HEEL GOED geholpen en ook zeer tevreden over het personeel en Anne Scheurs zelf. Ook na de operatie was er tijd voor controle's bij de prijs inbegrepen De prijs viel ook erg mee voor een zware operatie. Wij zijn echt Super!!! Tevreden over deze dierenarts en bevelen haar dan ook zeker bij iedereen aan!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid