facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor dierenartskiezen.nl

dierenartskiezen.nl

Info

Jaarlijks krijgen tweehonderdduizend dieren niet de zorg die zij verdienen. Wij willen dit veranderen door de dieren zorgsector transparanter te maken.

Geschiedenis

Dierenartsen heb je in alle soorten en maten en de prijs verschilt dan ook enorm. Wist jij dat eenzelfde inenting bij de ene dierenarts het vierdubbele kan kosten als bij de andere? Omdat niet iedereen daarvan op de hoogte is en er jaarlijks duizenden dieren uit kostenoverwegingen niet de zorg krijgen die zij verdienen hebben we besloten de sector transparanter te maken. Vul gewoon je postcode en behandeling in en bekijk welke dierenarts er in de buurt is en wat het je gaat kosten.

Adres:
Telefoonnummer: 0881600450
Stad: Voorburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Van Montfoort Dierenkliniek Van Montfoort 944 meter Netjes, adequaat, vriendelijk en niet belachelijk duur.
Recensies
Zorgzaam, betrokken en deskundig. Anders kan deze mensen niet omschrijven.
Altijd een goede ervaring voor zowel baasje als dieren!
Duidelijke uitleg . Deskundig. Nemen de tijd
Ontzettend goede praktijk. Vriendelijk personeel en de diertjes worden met goede zorg en liefde behandeld.
Hele fijne en zorgzame praktijk!
Vandaag weer met Nouki geweest voor de jaarlijkse prikjes. Nouk was weer blij dat ze iedereen even gedag kon zeggen. Als pup komt Nouk al bij dit enthousiaste maar vooral professionele team. Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe we geholpen worden en geadviseerd.
Wij gaan hier al jaren heen met onze honden en wij zijn super tevreden! Jullie nemen alle tijd en zijn allemaal heel erg lief voor de dieren. Problemen hadden wij echt met een van onze honden maar met veel geduld en inzet van jullie is onze hond al weer 10 jaar! echt blij dat we bij jullie zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid