facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk 't Harde Ven

Dierenartsenpraktijk 't Harde Ven

Info

de praktijk waar zowel de dieren als de eigenaren alle aandacht krijgen.

Geschiedenis

Op de hoek van de Gorterstraat en de Kloosstraat, op nummer 8, is dierenartsenpraktijk ‘t Harde Ven gelegen. De naam dankt de praktijk aan de wijk ‘t Harde Ven, een rustige woonwijk aan de rand van het bos middenin de gemeente Son (Son en Breugel). Deze plek is gemakkelijk te bereiken via de aanvoerwegen uit Eindhoven, St. Oedenrode, Lieshout en Best. De ligging aan de rand van de bossen nodigt vaak uit tot een wandeling met de hond voor of na het bezoek.

In de eerste plaats is ‘t Harde Ven een eerste lijns dierenartsenpraktijk die voor de huisdieren de functie vervult zoals de huisarts er voor de mensen is. Dat wil zeggen een ondersteunende en begeleidende werkwijze bij behandeling én voorkoming van gezondheidsproblemen bij onze huisdieren. Daarbij wordt zeker ook de eigenaar niet vergeten die in menig geval net zo hard een tikje ondersteuning kan gebruiken.

Naast deze eerste lijn is het dikwijls nodig om wat stappen verder te gaan op medisch gebied. Ook daarvoor kunt U bij ons terecht. (zie praktijkinformatie)



Graag wordt er de tijd genomen om met U het nodige samen door te nemen. We zijn er ons van bewust hoe belangrijk een huisdier voor een eigenaar kan zijn. Wilt U meer informatie over welk onderwerp dan ook, belt U ons gewoon op en we zullen U proberen te helpen. (tel.: 0499-472805)



Spoeddienst:

De praktijk is aangesloten bij de KringDierenartsen Eindhoven en omstreken. Iedere weekavond en nacht en ieder weekend staan er twee dierenartsen voor u klaar. (bel 0900-44 55 55 5)

Als U gebruik maakt van hun diensten horen we naderhand altijd dat U geweest bent en waarvoor.



GOEDE EN EERLIJKE DIERGENEESKUNDE OP MAAT. WILT U DAT OOK?

Adres: gorterstraat 8, 5691 ZA Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499-472805
Stad: Son en Breugel
Route: gorterstraat 8
Postcode: 5691 ZA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Wat een fantastisch team, in deze praktijk voor dieren! Met een dokter die betrokken is en met respect en veel geduld klaar staat voor het dier én diens familie! Onze konijntjes, cavia's én honden zijn al die jaren, deskundig en liefdevol verzorgd door een geweldige dierenarts en lieve assistentes!
Afgelopen 14.5 jaar met onze hond Google bij dierenarts Rob geweest. Vanaf pup tot het laatste moment dat we afscheid moesten nemen. Deze praktijk stond altijd voor ons klaar. Telefonisch of als we langs moesten komen. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
Heel fijn behandeld. Erg aardige dierenarts. Goede uitleg.
Fijne, eerlijke dierenarts. Heeft altijd het beste voor met de diertjes!
Zoals altijd weer een top behandeling voor onze zieke kat Woody ! Goede uitleg, alle tijd en lief voor de zieke. Jammer dat Rob geen huisarts is!
Heel vriendelijke dierenarts die meteen op zondagmiddag klaarstond toen ik mijn hond met een oogwond bij hem bracht. Een vakkundige behandeling met goede uitleg en meteen informatie naar onze eigen dierenarts
Zeer prettige dierenarts, die rustig de tijd neemt om alles uit te leggen en in ons geval de kat eenig sinds op z'n gemak laat voelen. Verder ook telefonisch advies en niet voor alles langs moet komen.
Fijne dierenarts die met zorg en aandacht mee kijkt en denkt wat het beste is voor je dier. Heeft ervaring en kennis over konijnen en hij geeft helder advies.
Goede arts, kon er meteen terecht. Hebben ons ontzettend goed geholpen. Eerlijk en betrouwbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid