facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Salland

Dierenartsenpraktijk Salland

Info

Dierenartsenpraktijk Salland

Geschiedenis

Wij zijn een praktijk voor landbouw- en gezelschapsdieren. Wij vinden het erg belangrijk om op een persoonlijke, vriendelijke en zorgzame manier diergeneeskunde te kunnen bieden.

Openingstijden: ma-vr; 08.00uur -18.00uur
Wij werken alleen op afspraak.

Voor spoedgevallen zijn wij 24uur per dag bereikbaar

Adres: Prinses Marijkelaan 34, 7776 XE Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-683333
Stad: Slagharen
Route: Prinses Marijkelaan 34
Postcode: 7776 XE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Overijssel, Dierenarts Zuidwolde, Dierenkliniek Duitsland, Dierenartsen Ommen, Dierenarts Dedemsvaart, Dierenarts Hardenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Totaal Balans Totaal Balans 279 meter Offical Facebook Page of Totaal Balans
Buurtzorg Lutten Slagharen e.o. Buurtzorg Lutten Slagharen e.o. 496 meter Buurtzorg Lutten Slagharen e.o. is een thuiszorgorganisatie die verzorging en verpleg...
Recensies
Super fijne dierenartsen praktijk,normaal gaan dieren niet graag naar de arts,hierwel lekkere stukjes gedroogd vlees van de assistentes en dan ook van de arts zelf.Onze hond heefd dan ook altijd drukte om nasr binnen te gaan.Een hele fijne en kundig team die de tijd nemen SUPER.
Vriendelijk en zeer deskundig en hulpzaam,duidelijke uitleg ook na de operatie van onze hond goede nazorg.
Gaan echt super met dieren om,
Fijne dierenartsenpraktijk. Medewerkers met hart voor hun werk en prettig in de omgang. Wij zijn altijd zeer tevreden.
Via vriendin, fijn en snel geholpen. Nu even afwachten of het ook resultaat geeft maar super bedankt
Heel vriendelijk en nette prijzen
Zeer vriendelijke dierenarts die goed voor onze dikkie heeft gezorgd , Hij heeft 2 spuitjes gehad en medicatie meegekregen. En is nu alweer beter de kuur wel even afmaken natuurlijk.
Zeer kundig.. Helaas hebben we onze poes in moeten laten slapen maar de dierenarts was realistisch maar luisterde ook naar ons gevoel.
Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Zo wel de mens en de hond. Zijn kundig en geen vraag is te raar. Goede kundige zorg voor je huisdier. Onze hond mag er graag heen gaan , al heeft ze een wel een een nare behandeling moest ondergaan. Echte dieren vrienden , iedereen in de praktijk. Ik en mijn hond ervaren het als zeer prettig.
We waren in Gramsbergen op vakantie en moesten met ons hondje naar een dierenarts in Slagharen.Wat een fijne dierenarts en assistentes.Erg lief voor de dieren.Als we in de buurt hadden gewoond werd dit zeker onze dierenarts.Nogmaals dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid