facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge

Adres: Langeweg 6, 3255 LJ Oude-Tonge
Telefoonnummer: +31187642441
Stad: Oude-Tonge
Route: Langeweg 6
Postcode: 3255 LJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Wurft Sommelsdijk, Dierenarts Sommelsdijk, Openingstijden de Wurft Sommelsdijk, De Wurft Sommelsdijk telefoonnummer, Dierenarts De Wurft Sommelsdijk, De Wurft Ouddorp, Dierenarts Ouddorp, Dierenarts Dirksland
Recensies
Helaas in mijn ogen verkeerd advies bij oorproblemen. Bij 2e afspraak een andere behandeling en nu het verzoek om weer terug te komen en weer je portemonnee open trekken.
Een fantastische kliniek met hele fijne artsen. Ik lees bij de negatieve reacties over dat ze geld kloppen uit hun beurs nou dan moeten ze maar eens verder gaan kijken als hun neus lang is. Want deze kliniek is absoluut niet duur. Ga maar eens kijken in de steden dan betaal je 1,5 keer zoveel. Deze kliniek heeft echt goeie artsen die alle tijd en geduld hebben voor de beesten en hun baasjes
Mijn hond was in September plotseling erg ziek geworden, ik was ontzettend goed geholpen, en er was op de hoogte gehouden van alle mogelijk opties betreft haar behandeling. Ik was na ieder bezoek, en er waren er veel telkens telefonisch benaderd met vragen omtrent haar toestand. Heel attent!
Maken continue foute diagnoses. Waarvoor ze ook geld uit je zak blijven trekken. Deze foute diagnoses maken ze expres. Zodat je mag blijven betalen Commentaar erover houden ze niet van. Je moet gewoon je mond houden en betalen. Loopsheid bij hond is bv cystes op de eileiders. Zodat je je hond laat steriliseren. En zo hebben wij meer dingen mee gemaakt. Deze dierenarts is zeer onvriendelijk en erg uit op geld.
ik heb vorige week mijn kat in moeten laten slapen. de mensen daar waren heel lief en heel rustig. ze namen echt de tijd en het voelde heel persoonlijk. ik ben niet zo lang geleden verhuisd dus ik kende ze nog niet zo goed maar ik ben heel dankbaar voor hoe het is verlopen. vandaag kreeg ik ook nog eens een lief kaartje in de bus met sterkte wensen! het zakelijke aspect; het dieetvoer is een ietsje pietsje duurder hier maar het consult en het inslapen vind ik zeker niet te duur. ik heb ook even de prijslijst bekeken voor sterilisatie enzo en daar vind ik ze ook niet duur in. gewoon netjes geprijsd edit 2022; ik kom hier nog steeds met andere huisdieren en ik ben nog heel tevreden. tijdens de situatie van de laatste twee jaar zijn de dieren voorop blijven staan en zijn ook de baasjes niet vergeten.
Heel fijne dierenartsenpraktijk waar recent erg adequaat voor onze Dries gezorgd is toen hij landbouwgif binnen gekregen had. We zijn blij dat hij er nog is en blij dat jullie er zijn voor huis dieren in nood maar ook voor de reguliere zorgverlening aan huis dieren. Jullie zijn toppers !
Altijd goede en juiste service voor de beestjes, ook altijd snel geholpen en korte wachttijden voor de zorg.
Overgestapt van een AniCura praktijk naar deze dierenartsen praktijk , wat een verademing. Zeer prettige behandeling voor onze huisdieren .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid