facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Ommelanden

"Buiten openingstijden is er altijd een dierenarts beschikbaar van de dienstenkring Groningen"
Adres: Hoofdweg 112-A , Eelde 9761 EL, NL
Telefoonnummer: 050 309 5305
Stad: Eelde
Route: Hoofdweg 112-A
Postcode: 9761 EL



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Groningen, Dierenarts Paterswoldseweg Groningen openingstijden, Dierenartspraktijk, Dierenkliniek Veendam Huub, Dierenarts Veendam, Dierenarts Ten Boer, Dierenarts aan huis Groningen, Dierenarts Lewenborg
Recensies
Hoe is het mogelijk dat deze da € 175 euro consult vraagt voor vrijdag nacht alleen de consult en de rest er nog bij en een professionele dierenziekenhuis voor de IC afdeling voor 1 dag en 2 nachten €246,75 vraagt? Hoe kan dat? Is dat nergens vast gelegd? Ik vind het echt te gek voor woorden.
Kundige en duidelijke arts. Ook de assistenten zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben een goed luisterend oor. Heel tevreden over de kwalitatief van goede zorg. Heel erg tevreden. Al jaren klant.
Erg betrokken team, de assistente weet altijd gelijk wie ik ben en hoe mijn katten heten. Tarieven zijn erg gunstig vergeleken met andere praktijken en de zorg betrokkenheid die geboden wordt. Alles is erg netjes, voldoende parkeergelegenheid en goed toegankelijk. Uitstekende kwaliteit en service over-all!
Onze hond gaat met plezier heen....de koekjes zijn lekkerder dan thuis?? maar.... als de spreekkamerdeur open gaat en ze mag naar binnen....tja als de dierenarts je ook een prik geeft of een thermometer ergens instopt Maar altijd goede service en veel liefde en aandacht voor de dieren!!!
Stugge en niet willen meedenkende arts.
Zeer tevreden altijd goeie diagnose en goeie service
Zeer tevreden, professioneel en goed voor de dieren!
Fijne dierenarts. Neemt de tijd voor uitleg, ook aan de kinderen.
Alleen maar goeie ervaringen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid