facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Noord West Friesland

Dierenartsenpraktijk Noord West Friesland

Info

Dit is de Facebookpagina van Dierenartsenpraktijk Noord West Friesland,

waar deskundigheid en een warm hart voor dieren bij elkaar komen.




"Welkom bij Dierenartsenpraktijk Noord-West Friesland. We zijn een moderne praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Onze hoofdvestiging staat in Franeker en we hebben dependances in Harlingen en Menaldum. In onze praktijk zijn 8 dierenartsen werkzaam en 6 assistentes. Wij werken op al onze vestigingen op afspraak dus u hoeft nooit lang te wachten. Daarnaast komen we ook graag bij u aan huis. U kunt ons bereiken van 8.30-17.45 en daarbuiten voor spoed op 0517-392100."
Adres: Het Want 4, 8802 PV Franeker
Telefoonnummer: 0517392100
ln.fwnpad@eilab
Stad: Franeker
Route: Het Want 4
Postcode: 8802 PV



op zoek naar gerelateerd: dierenarts herbaijum, dierenarts leeuwarden, tarieven dierenarts franeker, dap noord west friesland menaam, dierenarts harlingen, dierenartsen en klinieken friesland, goedkope dierenarts friesland, dierenarts menaam
Recensies
Keurig nette praktijk met vakkundige artsen en assistenten. Voldoende parkeer gelegenheid en goed bereikbaar.
Zeer slechte service.. had met enige spoed een d.a nodig alles zat vol. Hier werd gewoon gezegd bent u klant ?? Nou nee, dan kunnen we u ook niet helpen !! Gelukkig maakte een andere d.a graag een pekke vrij !!
heel erg slecht, ik ben mijn vriendje kwijt
Vriendelijke mensen begaan met de dieren gewoon super
Wij hebben super gemengde gevoelens over deze praktijk. Hoewel we bij de dierenarts waarbij onze kat uiteindelijk is ingeslapen een goed gevoel hadden, ze leefde overduidelijk met ons mee en gaf ons ruim de tijd om afscheid te nemen, hebben we aan de praktijk als geheel een zeer slechte ervaring overgehouden. De communicatie ook onderling is zeer slecht. Zo kregen wij vrijdagavond een telefoontje dat het een aflopende zaak was voor onze poes en zaterdag kregen we een man aan de lijn die louter positief was over haar gesteldheid, en ze deed het zoveel beter dan de dag ervoor.. maandagavond is ze ingeslapen. Erg verwarrend en pijnlijk. Ook zijn wij 3 weken bezig geweest met onze hond zijn bloedoor, waarbij we van het kastje naar de muur gestuurd zijn en bij het 4e bezoek is er uiteindelijk iets gebeurd, waarbij mijn hond onder narcose ging en hierbij stopte met ademen. Vandaag is hij geopereerd bij een andere praktijk, waar ons ook verteld werd dat er voor dat stoppen met ademen eigenijk geen aanwijsbare reden is gezien zijn gezondheid. Een optie was een te hoge dosering verdovingsmiddel. Voor kleine ingrepen zou ik hier nog wel heen durven, en hoewel het gissen is wat betreft de bovengenoemde zaken, moet toch op zijn minst de communicatie hier eens onder de loep genomen worden.
Kom al jaren bij deze praktijk vanuit leeuwarden.
Kundig personeel
2x gebeld omdat ik met een doodziek dier zat. Beide keren botte assistente aan de lijn met we nemen niemand aan omdat er een patientenstop is. Ondertussen ligt het beestje in kritieke toestanden bij een andere dierenarts. Slechte service.
Kon snel langskomen met m'n hond. Prijs viel alleszins mee, ook in deze tijd van hyperinflatie.
Fantastisch geholpen door een zeer betrokken en lieve dierenarts. Ze hielp ons bij het maken van een vreselijke beslissing maar liet de keus aan ons. Ze bleef steeds contact maken met onze hond en je voelde haar betrokkenheid. Een heel fijn gevoel over gehouden aan een naar besluit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid