facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Noord Oost Twente

"Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen.Dierenartsenprakijk Noord Oost Twente is een gemengde dierenartsenpraktijk. Dit houdt in dat er zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden behandeld worden. Ons team bestaat uit 7 dierenartsen en 5 assistentes.Wij staan graag voor u en de gezondheid van uw huisdier klaar."
Adres: Singravenstraat 5, 7591 PZ Denekamp
Telefoonnummer: +31541352268
Stad: Denekamp
Route: Singravenstraat 5
Postcode: 7591 PZ


Recensies
Hele profesionele mensen met het hart op de goede plaats.ik ga me daar inschrijven als vaste klant denk ik.
Fijne praktijk, erg betrokken artsen en medewerkers.
Superfijne praktijk die altijd klaar staan voor de dieren en hun baasjes
Mooie locatie. En goed geholpen
Proffesioneel en zeer vriendelijk geholpen. Kon snel terecht voor een afspraak .
Wij waren een spoedgeval met hemelvaart, Ons hondje had een maag en darm infectie, We hebben gebeld en konden ook gelijk komen .Wat een super artsen zijn dat je voelt je gelijk op je gemak .Er word goed naar je geluisterd .en ook gelijk maatregels genomen Wij hebben onze dierenarts gevonden
Zo tevreden ,de assistenten zijn zo lief voor de hondjes en vragen altijd hoe het gaat met hun.Ook de dierartsen zijn fijne mensen eerlijk en oprecht dan maar een eindje rijden.
Goede en vooral eerlijke dierenartsen. Dierenwelzijn is hier belangrijker dan omzet. Ook de assistentes zijn zeer vriendelijk en weten meteen wie je bent, wat voor dier je hebt en wat voor ziektes etc bekend zijn. Al met al een heel prettig gevoel!
Goede service en betaalbare behandelingen. Top tevreden!
Onze Birillo van 17 jaar gebit ziet er weer uitstekend uit!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid