facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Horst e.o.

Dierenartsenpraktijk Horst e.o.
Adres: Americaanseweg 33, 5961 GN Horst, Nederland
Telefoonnummer: 077 398 2169
Staat: Limburg
District: Horst aan de Maas
Stad: Horst
Route: Americaanseweg
Huisnummer: 33
Postcode: 5961 GN


Openingstijden

maandag: 09:00–13:00, 13:30–17:30
dinsdag: 09:00–13:00, 13:30–17:30
woensdag: 09:00–13:00, 13:30–17:30
donderdag: 09:00–13:00, 13:30–17:30
vrijdag: 09:00–13:00, 13:30–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Bijna 2 jaar geleden helaas onze lieve hond moeten laten inslapen in deze kliniek.nBetreffende dierenarts kwam ons in de wachtkamer helpen .wat ik al een vreemde gang van zaken vond. Er zaten 4 andere mensen in de wachtkamer en die keken ook heel verbaasd. Uiteindelijk in de wachtkamer de beslissing moeten maken om onze lieve hond te moeten laten inslapen omdat hij ernstig ziek was. Toen werden we pas meegenomen naar een behandelkamer. En ook daar verliep alles op een koele afstandelijke manier.nWij hebben dit altijd vreselijk gevonden dat dit op deze manier gegaan is. Daarna met onze andere hond voortaan naar de dierenarts in Oploo gegaan. Maar jee wat een verschil. Veel persoonlijker en meer aandacht en tijd nemen ze daar voor je huisdier.nDeze kliniek in Horst voor ons NOOIT meer! En even terug komen op de reactie van de praktijk zelf. Ik weet nog heel goed welke vrouwelijke dierenarts dit was. Ze is nog steeds werkzaam bij jullie
Aardige vers afgestudeerde nieuwe dierenarts. Met behulp van navigatie moeilijk te vinden. Er zijn in de directe omgeving van de praktijk meerdere dezelfde adressen. Door gebrek aan dierenartsen zijn de 2 externe locaties gesloten. Maar 3 nieuwe dierenartsen zijn gestart en moeten nog ingewerkt worden dus de hoop is er nog.
Onze poes had een afspraak maar was zo ziek dat ze niet meer naar de praktijk kon. Het advies van de receptioniste: Google maar even naar een ambulante dierenarts. Het beste advies ooit gekregen! We hebben kennis gemaakt met Koedambulant dierenarts en gaan in de toekomst niet meer naar de praktijk in Horst.nOnze poes heeft op een respectvolle, rustige manier in kunnen slapen.
Ik ben hier met onze hond geweest, eerst een verkeerde diagnose gekregen..toen moesten er röntgenfoto's gemaakt worden. Ik moest mijn hond in de ochtend brengen en ze zouden bellen als de foto gemaakt was. Ik werd gebeld, en mij hond zat gelemaal onder de urine en de poep. Nou sorry dat vind ik dus echt schandalig. En nu heb ik dus van meerdere mensen gehoord dat dit blijkbaar heel normaal is. Nou dat is dus niet normaal! En omdat mijn hond dus de hele tijd alleen is geweest heeft hij nu verlaten gekregen. Ik vind het niet normaal dat jullie niet beter voor de honden zorgen zolang ze bij jullie verblijven! Dus iedereen is nu gewaarschuwd!nnEven een antwoord op de terug koppeling van de DA!nMijn hond was in eerste instantie geconstateerd dat hij groeipijn had! Wij hebben wel 5x gevraagd of ze dit zeker wist. En ze zei ja hij heeft groeipijn en zijn knieën zijn verdikt dat is een teken van ontsteking! Maar voor de zekerheid moesten er toch foto's worden gemaakt. En we zouden gebeld worden wanneer wij onze lieverd onze pup op konden halen. Toen ze belde hoorde ik mijn hond huilen! Toen kregen we door de telefoon te horen dat onze lieverd Patella luxatie had en miss ook HD. Wij zijn meteen onze lieverd gaan halen, en we wilde meer uitleg van de arts die de foto had gemaakt. Hij kwam er toevallig aanlopen en we kregen echt minimale informatie van hem want hij was druk bezig met een andere hond. Sorry zo ga je dus niet om met de baasjes van een pup die een slechte uitslag heeft gekregen!nEn daarbij Toen wij thuis kwamen zat onze lieverd dus helemaal onder de urine en de poep! En dan durven jullie nog te zeggen dat jullie goed voor de dieren zorgen als ze bij jullie zijn! De arts die de foto heeft gemaakt had geen tijd voor ons minimale uitleg over hoe en wat nu. En dan zo met je huisdier ongaan! Nee sorry dit is niet normaal! En ik heb dis nu al van meerdere mensen gehoord die ook foto's hebben moeten maken dat hun hond ook onder de urine en poep terug kwam. Echt schandalig! En allebei de artsen werken nog bij jullie!nIk ben heel blij dat ik naar een andere kliniek ben gegaan dan wat jullie hadden gezegd.nIk ben naar de Veterinaire Specialisten in Vught gegaan en dat is echt een geweldige praktijk met hele lieve en hele goede specialisten en assistentes! En onze lieverd is daar dus geopereerd! Maar daar zijn de hele tijd na de operatie 3 of 4 assistentes bij hem geweest! En van hun krijg je wel duidelijke uitleg en ze leven ook heel erg met je mee! En ze zijn echt super lief voor je huisdier! Daar kunnen jullie nog heel wat van leren!!!
Ben heel goed geholpen en een goed advies gekregen nadat ik mijn verhaal verteld had over onze hond. Engelse cocker spaniel van 14,5 jaar met last van epileptische aanvallen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid