facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Giekerk Hardegarijp Veenwouden

Dierenartsenpraktijk Giekerk Hardegarijp Veenwouden

Info

Bij ons dierenartsencentrum kunt u terecht voor al uw vragen over de gezondheid van uw dier. Zowel op het gebied van de gezelschapsdieren, paarden als herkauwers hebben wij een dierenarts in dienst die u van de juiste adviezen kan voorzien.

Geschiedenis

Bij Dierenartsenpraktijk Giekerk-Hardegarijp-Veenwouden kunt u terecht voor al uw vragen over de gezondheid van uw dier. Zowel op het gebied van de gezelschapsdieren, paarden als herkauwers hebben wij een dierenarts in dienst die u van de juiste adviezen kan voorzien.

Via de website is het ook mogelijk om vragen te stellen aan onze dierenarts.



"Bij Dierenartsenpraktijk Giekerk-Hardegarijp-Veenwouden kunt u terecht voor al uw vragen over de gezondheid van uw dier. Zowel op het gebied van de gezelschapsdieren, paarden als herkauwers hebben wij een dierenarts in dienst die u van de juiste adviezen kan voorzien.Via de website is het ook mogelijk om vragen te stellen aan onze dierenarts."
Adres: Wester-omwei 71, 9254 ED Hardegarijp
Telefoonnummer: +31511472064
Stad: Hardegarijp
Route: Wester-omwei 71
Postcode: 9254 ED


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 09:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Burgum, Dierenarts Joure tarieven, Dierenarts Gorredijk tarieven, Kosten dierenarts Peize, Dierenarts groningerstraatweg, Dierenarts Leeuwarden, Dierenarts Blije, Dierenarts Goutum
Recensies
Een goede dierenarts praktijk, altijd goed en met liefde geholpen, tot het moment dat dierenarts Rixt een slechte dag had en/of het niet kon opbrengen om fatsoenlijk te communiceren wat jaren altijd goed is gegaan op een vraag om een ander snuitje voor de hond voor de behandeling. Erg zonde dat zo’n vrouw het voor de GEHELE praktijk verziekt. Aan alle andere dierenartsen aldaar kun je de goede zorg wel toe vertrouwen, maar mevrouw is een fantastisch visite kaartje van de zaak……… Hoop dat deze recensie onder ogen komt van je, dan bij deze: waardeloos gehandeld en in mijn omgeving zal ik waarschuwen voor u.
Mijn hond zijn urine moest onderzocht worden en hij moest zijn jaarlijkse vaccinaties weer hebben. Uitslag was er snel,aan het einde van het consult al!
Fijne en eerlijke mensen, hier ben je een klant . Bedankt voor het kaartje .
Super dierenartsen, hele fijne en eerlijke advies geven ze! En erg vriendelijk!
Niet te geloven hoe een dierenarts op deze manier een hondje gewoon liet stikken. Sinds vanochtend ligt mijn hondje te janken van de pijn en kan ze van de pijn niet eens lopen. Vanochtend kwamen wij bij de praktijk aan om half 9, keurig volgens de openingstijden. Daar aangekomen zegt de assistent tegen ons dat we niet geholpen kunnen worden omdat we geen afspraak hebben. Terwijl ik mijn hondje in de armen had reageerde met “mijn hondje heeft hulp nodig!”, toen kwam Erik Apperlo dierenarts om de hoek kijken. Ik verwachtte dat hij zou zeggen “wat is er aan de hand? Zullen we eens even kijken?” maar nee, “ik geef de assistent gelijk, jullie hebben geen afspraak en niet eens gebeld” zei hij, de toon was niet vriendelijk en begripvol maar ronduit kil, hard en gevoelloos. Als dierenarts hoor je er toch te zijn voor dieren die hulp nodig hebben?! Wij schrijven uit bij deze praktijk.
Na meer dan 15 jaar een trouwe klant te zijn geweest en wel 3 keer zeer onvriendelijk bejegend door de vrouwelijke dierenarts, besloten naar een andere praktijk over te stappen. De compassie en werkplezier lijken allang uit haar te zijn verdwenen. De assistentes zijn altijd vriendelijk en willen graag met je meedenken, niets op aan te merken. Tijd voor een moderne praktijk met vernieuwende ideeën en een toegankelijke website die met de tijd meegaat. Hier nooit weer. Wat een farce!
Ben heel erg ontevreden! Omdat mijn hond onrustig was,moest er veel meer betaald worden dan de afspraak was, ook nog vooraf over gebeld.Nagels moesten geknipt worden,wat ook nog zeer slecht is gedaan. 5 minuten werk... Nu alsnog een andere dierenarts zoeken,mij zie je daar niet meer...1 ster is nog teveel!! Ik werd niet begrepen en er werd ook niet naar me geluisterd.
Slechte ervaring mee. Hondje in acute nood, maar deze dierenarts kon via de telefoon wel bepalen dat het niet nodig was om langs te komen. 0 sterren, is nog te veel.
Ik ben zeer ontevreden over met name Rixt Vollema ! Afgelopen zaterdagavond heb ik gebeld omdat ons konijn steeds zieker werd, vandaar dat ik die avond rond half negen wilde langskomen. Ik werd zeer kortaf door haar afgesnauwd, ze zei dat ze niet wist of ze op dat moment wel in Hurdegaryp was. Prima, dan ga ik naar veenwouden, zei ik nog...ze had per slot van rekening weekenddienst. Ik heb haar uitgelegd wat er met mijn konijn aan de hand was flink ernstig bleek achteraf Haar hele houding was zoiets van : moet je daar voor langskomen ? Ik blijf liever in mijn luie stoel in de tuin zitten. Ze toonde totaal geen interesse of empathie terwijl ik erg ongerust was..het huilen stond me nader dan het lachen. Is dit een dierenarts ?? Dan ben je toch een dierenvriend ?? Wat een vreselijk mens ! En zo klant onvriendelijk , zelden heb ik zoiets meegemaakt . Ik heb toen besloten een dierenarts in Leeuwarden te bellen, deze stond mij zeer vriendelijk te woord en ik kon meteen bij hem terecht. Achteraf was het kantje boord, het had niet een dag langer moeten duren dan had het konijn het niet gered ! Dus RIXT, zo zie je maar weer..neem een klacht en je klanten ALTIJD serieus..anders ben je niet geschikt voor dit vak ! Voor ons nooit weer naar DAP Hardegarijp !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid