facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk De Wolden

Dierenartsenpraktijk De Wolden

Info

Dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden en kleine huisdieren

Geschiedenis

Dierenartsenpraktijk De Wolden

Dierenartsen praktijk De Wolden heeft twee vestigingen. In Zuidwolde aan de Hoogeveenseweg bent u met uw huisdier van harte welkom bij een enthousiast en professioneel team van dierenartsen en assistentes. Ook in Ruinen hebben wij een moderne vestiging. In deze modern geoutilleerde praktijken kunnen wij onze klanten voor hun huisdier goede diergezondheidszorg bieden.
-
Wij beschikken over een ruime wachtkamer, twee behandelkamers, een operatiekamer,
een opname / recovery ruimte, een behandelruimte voor paarden, opname voor paarden voor langere duur,en een uitgebreide apotheek.
-
Naast entingen, castraties, sterilisaties en andere ingrepen houden we ons ook bezig met onderzoek met behulp van echo-en digitale röntgenapparatuur. Op voedingsgebied zijn wij eveneens uw specialist.
-
Er wordt door ons samengewerkt met verschillende specialisten in de regio maar ook daarbuiten.
-
Moderne apparatuur is aanwezig, zoals een echo voor kleine huisdieren, digitale röntgen apparatuur, apparatuur voor endoscopisch onderzoek (spiegelen), en gas-anesthesie met bewakingsapparatuur.

Adres:
Telefoonnummer: 0528-371291
Stad: Zuidwolde


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 19:30
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 19:30
Zaterdag: 08:00 - 09:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts De Weide tarieven, Dierenarts De Weide Hoogeveen openingstijden, Dierenarts Hollandscheveld, Dierenarts Hoogeveen, Dierenarts Meppel, Dierenarts Staphorst, DAP dierenartsenpraktijk, Dap Nijeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gonnie Stok Huidverzorgingsinstituut Gonnie Stok Huidverzorgingsinstituut 413 meter snel en vakkundig altijd in voor een praatje en bakkie koffieService: Waxen
Pedicure praktijk Seline Pedicure praktijk Seline 1 km Heel goed en vriendelijk.
Eigenwijs Afvallen Eigenwijs Afvallen 3 km Coaching bij overgewicht en emotie-eten. Nooit meer diëten, lijnen en jojoën!
Dogsday Dogsday 5 km 1e keer met mijn hondje en heb er een prettig gevoel bij
Dogsday Dogsday 5 km Geweldige hondenpension. Je huis dier kan hier goed heen. Goede persoonlijke begelei...
Recensies
Heel vriendelijk personeel. Ze helpen erg veel dieren waaronder ratten. Zelf zijn ze ook heel lief voor je huis dier. 2 dames Hadden me geholpen. Je Kan echt merken Dat ze van dieren houden. Echt een hele fijne praktijk ! Ik Kom zeker terug Als mijn ratje weer iets heeft! Mijn ratje is weer blij en zo te zien heeft hij geen pijn Meer :
Top team! Ze zijn betrokken en vriendelijk. Vanaf juli vorig jaar kom ik met mijn kat Billy 3,5 jr op de praktijk. Jesse en vooral Margriet hebben Billy weer op de been gekregen na de diagnose suikerziekte. Na een half jaar is hij een paar kg aangekomen door de juiste voeding/behandeling. Ik ben echt dankbaar dat hij nog leeft. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
Ze hebben mij altijd eerlijk en goed geholpen ook toen ik geen geld had hebben ze mijn rip hond Shiva destijds een nieuwe kruisband gegegeven en heb ik van vakantie geld toen betaald dus kreeg koopje enkel om de hond te helpen kanjers zijn het !!
Hele fijne en vriendelijke hulp. Word echt gekeken naar het dier maar ook naar de baasjes. Heel erg fijn!
Wat een fijne en warme praktijk. Ze nemen hun tijd, luisteren, stellen de juiste vragen en zijn zeer professioneel. De gezondheid van onze hond staat, zoals het hoort, voorop. Alhoewel Bruce altijd blij is als ie weer buiten staat
Ontzettend betrokken, kundige en lieve mensen allemaal
Goede praktijk! Erg tevreden
Superdeskundige dierenartsen en vriendelijke assistentes.
Fijne en deskundige dierenarts! Goede nazorg en erg lief voor mijn hondje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid