facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk De Meemortel

Dierenartsenpraktijk De Meemortel
Adres: Meemortel 54, 6021 AG Budel, Nederland
Telefoonnummer: 0495 495 023
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: Meemortel
Huisnummer: 54
Postcode: 6021 AG


Openingstijden

maandag: 08:30–18:30
dinsdag: 08:30–18:30
woensdag: 08:30–18:30
donderdag: 08:30–18:30
vrijdag: 08:30–18:30
zaterdag: 09:00–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik kom hier al met mijn huisdieren sinds mijn tienertijd. Inmiddels ben ik 42.nAls er iets is staan ze meteen voor je klaar. Heb je in het weekend iets dan mag je gewoon langskomen en zullen ze je niet afwimpelen omdat het weekend is.nBehandelingen, wanneer nodig, verlopen altijd vlot en snel en naar tevredenheid. De prijzen zijn schappelijk en heel goed te betalen. Vragen naar wat een behandeling kost heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Daarnaast ben ik van mening dat wanneer er echt iets nodig is voor de dieren dat ik verantwoordelijk ben om de kosten op te hoesten. Maar ik ben nog nooit verrast met een onbetaalbare rekening. Inmiddels ben ik met de dieren al geweest bij Jan, Cathy en Paul. Drie hele verschillende mensen, maar alle 3 kundig en met het hart voor de dieren op de juiste plek. Ook de assistentes zorgen ervoor dat je met een goed gevoel de dieren durft achter te laten wanneer een ingreep nodig is. Blijft toch altijd een ding om je huisdieren dan achter te laten en te gaan wachten tot je het belletje krijgt om ze weer op te halen. Al met al een fijne praktijk die hopelijk nog lang blijft bestaan.
Heel goed netjes geholpen heeft bijzondere kundige dierenarts Cathy
Vriendelijk personeel, snel in het reageren op vragen zowel via de telefoon als via de mail. Langs geweest voor röntgenfoto’s sportkeuring en deze waren snel en professioneel gemaakt, in 1x goede foto’s. Voor ons een stukje rijden, maar dat is absoluut de moeite waard voor de expertise en de prijs/kwaliteit verhouding.
De dierenarts van me vaders hondje.lieve mensen.na overlijden van me vader heb ik verder gezorgd voor ze hondje die ik helaas met een leeftijd van 17 jaar en 8 mnd heb moeten laten inslapen.ze stond nog gerigistreed in hun systeem dus heb gebeld dat ze eruit kon halen want woon zelf in noord holland en nooit aan gedacht toen om uit systeem te halen.werd vriendelijk geholpen aan de telefoon met nog wat vragen.
Sonia was onze dierenarts doe foto's van onze rottweiler heeft genomen. Alles was gozd. Zij is zeer vriendelijk en zacht voor dieren. Heeft goede raad gegeven en haar kennis, dieren aflezen is uitmuntend. Er zijn 6 foto's genomen. Prijs € 280. Zeer billijk dus en voor ons een gerust gevoel dat er niets ernstigs aan de hand was. Een aanrader voor bezorgde dierenliefhebbers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid