facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk De Meemortel

Dierenartsenpraktijk De Meemortel

Info

Dierenartsenpraktijk De Meemortel

Adres: Meemortel 54, 6021 AG Budel
Telefoonnummer: 0495-495023
Stad: Budel
Route: Meemortel 54
Postcode: 6021 AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Meemortel Budel contact, Dierenarts Budel, Dierenarts Budel spreekuur, Meemortel 60 Budel, Meemortel Budel te koop, Meemortel 54 Budel, Dierenarts Hamont, Dierenarts Van Kessel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Budel - Maarheeze Dierenartsenpraktijk Budel - Maarheeze 2 km Gerard is niet alleen een zeer vakkundig dierenarts, hij is ook altijd de vriendelijk...
Recensies
Ik kom hier al met mijn huisdieren sinds mijn tienertijd. Inmiddels ben ik 42. Als er iets is staan ze meteen voor je klaar. Heb je in het weekend iets dan mag je gewoon langskomen en zullen ze je niet afwimpelen omdat het weekend is. Behandelingen, wanneer nodig, verlopen altijd vlot en snel en naar tevredenheid. De prijzen zijn schappelijk en heel goed te betalen. Vragen naar wat een behandeling kost heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Daarnaast ben ik van mening dat wanneer er echt iets nodig is voor de dieren dat ik verantwoordelijk ben om de kosten op te hoesten. Maar ik ben nog nooit verrast met een onbetaalbare rekening. Inmiddels ben ik met de dieren al geweest bij Jan, Cathy en Paul. Drie hele verschillende mensen, maar alle 3 kundig en met het hart voor de dieren op de juiste plek. Ook de assistentes zorgen ervoor dat je met een goed gevoel de dieren durft achter te laten wanneer een ingreep nodig is. Blijft toch altijd een ding om je huisdieren dan achter te laten en te gaan wachten tot je het belletje krijgt om ze weer op te halen. Al met al een fijne praktijk die hopelijk nog lang blijft bestaan.
Dr. Kooken heeft de juiste diagnose gesteld en juiste behandeling ingezet, waardoor na maanden sukkelen onze stokkreupele hond Loek weer vrolijk en blij als vanouds meewandelt, dank daarvoor!
Het is niet mijn bedoeling om de praktijk schade toe te brengen en ik wil geen individu specifiek in een negatief daglicht stellen. Ik zal de dierenarts waarover het gaat daarom ook niet bij naam noemen. Maar ik wil wel mijn persoonlijke ervaring kwijt omdat ik erg ben aangedaan van hoe mijn hond werd behandeld. Ik ben heel erg geschrokken van de hardhandige en onvriendelijke manier waarop de dierenarts die röntgenfoto's neemt te werk gaat, zonder enige blijk van medeleven. Zeer onvriendelijk, zowel naar honden als mensen toe. Mijn volledige review met alle details werd niet aanvaard vanwege klacht over content. Daarom deze ingekorte review.
Kleine , zelfstandige praktijk met fijne dierenarts. Voor de eerste keer geweest voor kennismaking en consult operatie kruisband . Goede duidelijke uitleg met direct prijsindicatie en pré-medicatie al meegekregen. Wel eindje rijden, maar heb ik er graag voor over.
Super goede dierenarts ! Deze man en zijn personeel weten waar ze mee bezig zijn en leveren de allerbeste zorg voor de hond ! Super bedankt voor de mooie bevalling van Bella en tot over 6 weken met een lekkere taart zoals beloofd voor mij en mijn puppies zijn verjaardag.
Vandaag een elleboog operatie laten uitvoeren. Zeer duidelijke uitleg. Zeer professioneel en top service. Zeer eerlijke prijs!!!
Super lieve en kundige dierenartsen En nog heel betaalbaar
Altijd goed geholpen en goed advies.
Fantastische dierenarts, ik ben alleen maar positief! Aandacht voor de baasjes en een goed hart voor de dieren.
Altijd leuk om er naar toe te gaan , veel kennis over hun vak. En nog beter als het met goede resultaten zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid