facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Amstel Vecht en Venen

Dierenartsenpraktijk Amstel Vecht en Venen

Info

Diergeneeskundige praktijk voor zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden

Geschiedenis

De dierenkliniek te Vinkeveen geeft naast het reguliere onderzoek de mogelijkheid voor uitgebreider onderzoek zoals röntgenfoto's (incl. officiële HD en ED opname), echoscopie en laboratoriumonderzoek zoals bloed-, urine-, melk- en faeces onderzoek. De kliniek is uitgerust met een operatie ruimte en een dierenopvang.

In Vinkeveen zijn wij op werkdagen van 08.00-18.00 uur geopend voor het maken van een afspraak, afhalen van medicijnen, honden/katten (dieet)voer en middelen voor parasietenbestrijding (vlooien/wormen).

Wilt u met uw dier komen, maak dan een afspraak, dit kan dagelijks tussen 09.00-18.00 uur. Of kom op het inloop spreekuur (zonder afspraak) op ma t/m vrijdag 13.30- 14.30 en op donderdagavond van 18.30- 19.30 uur.

Adres: Herenweg 129, 3645DJ Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297 263 758
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 129
Postcode: 3645DJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Mark de Groot Dierenarts, Www dkavv nl online afspraak, Dierenkliniek De Ronde Venen tarieven, Dierenarts Abcoude, Dierenarts Mijdrecht, Dierenarts Aalsmeer, Dierenarts Amstel, Dierenarts De Ronde Venen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kynovet Kynovet 1 km Wij hebben ons gespecialiseerd op preventieve zorg. Ons doel is dat ons huisdieren ee...
Recensies
Zeer fijne praktijk! Ik kom hier al vele jaren dat zegt al genoeg. Ik wordt altijd goed geholpen, ze overleggen over de mogelijkheden om samen tot een beslissing te komen, dat vindt ik erg fijn. Ze zijn goed bereikbaar en door op afspraak te werken hoef je geen uren in de wachtkamer te wachten met een nerveus dier. Enige nadeel is dat je voor een vervolg consult ook consult kosten moet betalen, maar dat is ook het enige nadeel dat ik kan bedenken, anders echt 5 sterren!
Erg blij met deze dierenartsen praktijk. Allemaal zeer vriendelijk, geduldig en kundig!!
De eerste dierenarts die net iets verder gaat en controleert of de chip wel juist geadresseerd staat. Niet dus. Dank jullie wel!
Wat ik tot nu toe weet. Vindt ik het een top dierenarts. Ze zijn lief leggen alles goed uit. Ben blij met deze dierenarts.
Altijd goed geholpen met hart voor de dieren. Bedankt.
Een hele fijne dierenarts. Het belang van het dier altijd voorop.
Fijne dierenarts in Vinkeveen Deze mensen zijn er absoluut voor de dieren. Ik kom uit Mijdrecht slechte ervaring . Ik blijf in Vinkeveen terug komen met mijn 11 jarige Boomer. Zeer fijne eerlijke mensen. Absoluut een hart voor de dieren. Begon al tijdens het bellen dat je ongevraagd advies krijgt om te doen voor je beestje. Zijn daar niet geld belust zijn er voor je beesten en radicaal. Lang verhaal ik kom zeker terug. Mvg Greta
Aardige mensen die daar werken
Hele lieve mensen. Was er voor de eerste keer moest meteen me kat in laten slapen. Maar personeel was echt heel medelevend
Goede service en vakbekwaamheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid