facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsen praktijk Leek

Info

Welkom op de Facebookpagina van Dierenartsenprakijk Leek. DAP Leek is een gemengde praktijk. Dit houdt in dat we allround zijn en we ons richten op meerdere diersoorten zoals gezelschapsdieren, paarden en herkauwers en begeleiden we (melk)veebedrijven.

Geschiedenis

De praktijk is laagdrempelig en toch modern uitgerust. Zo hebben we de beschikking over röntgen en echo-apparatuur om dieren nader te onderzoeken. In ons eigen laboratorium hebben we bloedanalyse apparatuur en apparatuur voor melkonderzoek.
De dierenartsen van DAP Leek zijn deskundig en onze praktijk hanteert betaalbare prijzen en tarieven.

Ons praktijkgebouw ligt nabij het centrum van Leek, is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeergelegenheid

Adres: Auwemalaan 1A, 9356 AG Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0594-513203
Stad: Tolbert
Route: Auwemalaan 1A
Postcode: 9356 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Roden, Dierenarts Marum, Dierenarts Grootegast, Dierenarts Groningen, Goedkope dierenarts Groningen, Dierenkliniek Stad en Westerkwartier, Mobiele dierenarts Groningen, Hofman dierenarts
Recensies
Je kunt hier vaak snel terecht. Ze nemen alle tijd voor jou en je dier. Ik kom hier voor mijn konijntjes en altijd erg tevreden geweest. De communicatie is goed en prijs-kwaliteit top! Zeker een aanrader als je een dierenarts zoekt.
Werkelijk super. Ik heb een schichtige/angstige hond, en een bezoek aan de dierenarts is voor haar altijd een beetje traumatisch. Hier namen ze de tijd voor haar, zodat ze op haar gemak was en gingen super goed met haar om. Voor het eerst dat een bezoek aan de dierenarts voor haar geen nare ervaring was. Ben echt blij
Zeer content met deze praktijk. Leuke mensen die goed met dieren zijn. Erg deskundig en vakbekwaam. Ik vertrouw mijn dieren hier volledig
Helaas hebben we gisteren onze kat Simba in laten slapen bij deze dierenarts, Simba bleek ongeneeslijke leukemie te hebben en de klachten werden steeds erger...we zijn erg tevreden over de diagnose en over het verloop gisteren tijdens het in laten slapen. Het is niet niks om je kat, die bijna 16 jaar bij is geweest, in te laten slapen...De dierenarts ging er echter heel rustig en kundig mee om, bereid om het te doen zoals het bij ons paste...Grote dank daarvoor, dat maakt het een stuk gemakkelijker om het te verwerken en te accepteren! En eh, de prijs was alleszins billijk....Gerrit en Tineke uit Roden
Fijne dierenarts. Mijn katje Gizzy is hier twee keer geopereerd wegens blaasproblemen, waarbij de dierenarts echt de tijd nam om alles goed uit te leggen. Ze waren ook erg schappelijk met de prijzen en lief voor mijn katje die nogal angstig is.
Tevreden met de hulp gegeven.... maar waarom is de communicatie alleen telefonisch mogelijk ? Dat zorgt voor verwarring en verplichtingen.
We zijn al heel lang klant bij deze praktijk. De medewerkers/dierenartsen staan altijd voor je klaar en leveren uitstekende zorg. Zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar.
Professioneel, geduldig, nemen ruim de tijd voor diagnose en overleg. Ook oprecht betrokken bij je huisdier. Echt heel fijn, laagdrempelig contact als je ergens over twijfelt. Top dus!
Ontzettend tevreden over deze dierenarts. Mijn kat heeft een granenallergie en had door een klein ongelukje zichzelf weer helemaal opengekrabd. 1 kleine injectie en hij is volledig van de jeuk af en kan weer rustig genezen zonder dat hij de stressvolle kap op hoeft. De arts heeft veel kennis in huis, is ontzettend geduldig met een bange kat en is erg vriendelijk. Ik zou hier met alle plezier weer heen gaan al denk ik dat de kat daar anders over denkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid