facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Natasja

"Dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren. Buiten de openingstijden wordt u automatisch doorverbonden naar de dienstdoende dierenarts van de spoeddienst voor de noodgevallen."
Adres: 1 Bloem Akkers, 9461 GX Gieten
Telefoonnummer: +31592263009
Stad: Gieten
Route: 1 Bloem Akkers
Postcode: 9461 GX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Natasja Dierenarts Natasja 0 meter Zeer vriendelijke dierenartsen assistent welke onze kat in ontvangst nam. Er werd gel...
Recensies
Zeer vriendelijke dierenartsen assistent welke onze kat in ontvangst nam. Er werd geluisterd over het probleem... Ontstoken tanden en 1 kies....... Dit wegens het vallen door het dak een plastic car port. 0900 gebracht en in de middag weer terug. Dieren arts melde dat geen problem waren voor gekomen de verwijdering. Alleen na behandelen anti biotica. Afijn prijs was 100 euro lager dan In. Onze stad.... En hier hadden ze wel tijd voor onze kat.
Natasja bedankt voor jou respectvolle begeleiding. Heel fijn dat we thuis afscheid konden nemen van onze dappere Boltje.
Zoals ik in reviews heb gelezen vriendelijke mensen. Maar als eigenaar van mijn hondje mocht ik niet mee de spreekkamer in. Nog nooit heb ik bij een dierenarts en ik heb met veel verschillende dieren de dierenarts bezochtmijn dier moeten afgeven en was ik niet bij het consult. Dat vond ik erg vervelend. Mijn dieren zijn alles voor mij en ik vind het belangrijk dat ik er gewoon bij ben. Dan kan ik verhelderende vragen stellen en mijn hond, indien nodig geruststellen. Aangezien het hier niet de bedoeling is ga ik op zoek naar een andere dierenarts.
Heel nederland zonder coronaregels, maar hier nogwel mondkapje op, en masr 1 persoon mee in behandelkamer. M.i klantonvriendelijk
Zeer geïnteresseerd, rustig en deskundig. Ze nemen er de tijd voor je. Top!!
Erg vriendelijke personeel en zijn erg betrokken bij je huisdier
Fijne en deskundige dierenartsen en assistenten, gemoedelijke sfeer. In het bijzonder vind ik het fijn dat je er terecht kunt voor de nieuwste middelen. Ook de contacten met tweedelijns praktijken zijn goed waardoor je dier altijd goed geholpen kan worden.
Vriendelijke dierenarts die de tijd nam om te kijken wat er aan de hand was en met je meedenkt en goede adviezen geeft ondanks dat ik als spoed binnenkwam op de zaterdag
Prima dierenartsen. We worden daar altijd goed geholpen met onze grote boerboel. Ook vind ik fijn dat in sommige gevallen al bij het bellen geven ze een goed advies, dat je met een klein kwaaltje niet het hele beest daarnaartoe moet brengen. Toppers! Bedankt!
Fijne arts die echt aandacht besteed aan de dieren en de baasjes ook goede begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid