facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Keizerskroon

Dierenarts Keizerskroon

Info

In deze gemoedelijke praktijk in de wijk Kraaihoek in Papendrecht vindt u de ervaren dierenartsen uit het Dierenziekenhuis Rotterdam.

Geschiedenis

Dierenarts Keizerskroon is onderdeel van Dierenziekenhuis Rotterdam.

Wij weten wat een huisdier voor een mens betekent, al was het alleen maar omdat wij ook zielsveel van onze dieren houden. Wij vinden dat dieren een onmisbare rol vervullen in het leven van mensen. Daarom willen wij ze, samen met de eigenaar, de beste diergeneeskundige zorg bieden.

www.dierenziekenhuis.nl



"Uw huisdier is plotseling erg ziek of u wilt juist voorkomen dat deze ziek wordt. Een bezoek aan de dierenarts kan erg stressvol zijn voor u en uw beste vriend. Dierenarts Keizerskroon is een kleinschalige dierenkliniek, centraal gelegen in Papendrecht, waar u en uw huisdier met alle liefde en persoonlijke zorg wordt behandeld.Onze dierenartsenpraktijk is voorzien van alle benodigde medische apparatuur waar wij alle reguliere behandelingen kunnen verzorgen. Omdat wij onderdeel zijn van Dierenziekenhuis Rotterdam kunnen wij bij ingewikkelde en complexe operaties u hier verder helpen."
Adres: Keizerskroon 51, 3353 XN Papendrecht
Telefoonnummer: 078 842 5333
Stad: Papendrecht
Route: Keizerskroon 51
Postcode: 3353 XN


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Dordrecht, Dierenarts Alblasserdam, Dierenziekenhuis Rotterdam, AniCura Papendrecht, Dierenarts Sliedrecht, Dierenambulance Papendrecht, Basic Vets Papendrecht
Recensies
Ben blij dat ik nu bij deze dierenarts ben want ik vind het heel erg prettig dat het kleinschalig is. De dierenartsen en assistentes zijn kundig, aardig en denken met je mee plus dat ze absoluut niet de hoofdprijs rekenen. Petje af!
onbeleefd personeel Ik ging met mijn pup om hem te registreren en had een vraag Één van hen heeft gezegd dat ze geen tijd heeft hoewel ze twee waren Dat is omdat ze hoorde dat ik hem maar wil registreren geen geld en geen afspraak wil maken
Kan over andere dierenartspraktijken niet spreken, maar hier zijn toppers aan het werk, allemaal heel voorkomend, begripvol, aardig, meedenkend, schappelijk en met volle liefdevolle aandacht met de dieren bezig. Chapeau! De koppeling met de dierenkliniek is ook heel handig, zo kun je altijd relatief in de buurt terecht en kennen ze het dossier van je huisdier.
Redelijk. Konijn was hangerig en aat niet meer. Arts stelde na onderzoek en echo ..waaruit niets kon worden vastgesteld...een operatie voor. Niet uitgevoerd omdat wij de dag erna op vakantie zouden gaan. Het gaat nu weer goed met ons konijn wellicht door extreme warmte daardoor loom en niet wilde eten.
Kleine praktijk, onderdeel van Dierenziekenhuis Rotterdam. Normaal gaan we altijd naar Rotterdam, maar voor de normalere dingen is deze dependance om de hoek erg fijn. Dezelfde artsen, altijd aardig en goede hulp.
Super fijne dierenarts! Jammer genoeg vaak genoeg moeten komen met onze hond. Altijd super fijn en goed geholpen. Liefde voor de dieren en nemen de tijd voor je. Goede samenwerking met dierenziekenhuis Rotterdam. Onze hond Loki gaat er kwispelend heen en komt er weer kwispelend vandaan! Zeker een aanrader!
Dochter was blij dat ze het daar leuk vonden dat Meli er was! Haalt de stress over je zieke hond wel een beetje weg! Bedankt en wij zijn dik tevreden!
Kundig , vriendelijk, en professioneel personeel, ik heb mijn chihuahua met een gerust hart achter gelaten, terwijl hij onder narcose ging ,voor z,n geintje te reinigen, en tandjes en kiezjes te trekken. Goede nazorg.
Dr. Molenaar noemen wij altijd de verstrooide professor, omdat het oogt alsof hij met 10 dingen tegelijk bezig is. Maar ik heb serieus heb ook als vrijwilligster op de dierenambulance gewerkt in Rotterdam geen betere dierenarts meegemaakt dan dr. Molenaar. Zeer betrokken bij het dier en het baasje, eerlijk, meedenkend en zal tot het uiterste gaan om voor goede zorg. En wat ook niet onbelangrijk is, in je emotie voor beste zorg zal hij je financieel ook geen poot uitdraaien. Mijn dieren gaan altijd naar hem toe! Een bekende naam in Papendrecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid