facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts aan de Vliet

Dierenarts aan de Vliet

Info

Praktijk voor gezelschapsdieren en speciale aandacht voor de eigenaar van het huisdier.

Geschiedenis

Dierenarts aan de Vliet is de dierenartspraktijk die zich onderscheidt door aandacht en compassie en waar de nodige tijd wordt uitgetrokken om u uitleg te geven of gerust te stellen.


Het gaat immers om uw huisdier en wij begrijpen dat alleen u de gang naar de dierenarts maakt als er iets mis is met uw huisdier. Standaard reserveren wij dan een kwartier per nieuw consult voor u. Wij zullen in die tijd u maar natuurlijk vooral het dier helpen.


Om dit te kunnen doen, werken wij uitsluitend op afspraak. Dit heeft als voordeel dat u nooit (lang) hoeft te wachten, dat het minder druk is in de wachtkamer en hierdoor zal uw huisdier vaak minder angstig zijn. Bovendien kan dat op verschillende momenten op de dag, dus ook 's avonds indien gewenst. Daarnaast kunnen wij -indien tijdig aangevraagd- bij u thuiskomen voor niet al te ingewikkelde zaken.

Geheel in overleg met u zullen wij een passend advies voor behandeling geven en starten. De praktijk is uitgerust met de belangrijkste apparatuur en inrichting om uw huisdier te onderzoeken of te behandelen.

Wij staan u graag te woord als u vragen heeft of een afspraak wenst te maken. Bel gerust even of loop eens bij ons binnen.

Adres: Voorstraat 59, 2252 XM Voorschoten
Telefoonnummer: 071-5622433
Stad: Voorschoten
Route: Voorstraat 59
Postcode: 2252 XM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek De Mare, Dierenarts Den Haag Zaterdag open, Dierenarts aan huis Leidschendam, Dierenarts Leidschenveen, Mijn Dierenkliniek, Haaglanden dierenarts, Dierenarts vestjens, Dierenarts Den Haag achteraf betalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve, vestiging Voorschoten Dierenartsenpraktijk de Keerhoeve, vestiging... 2 km Leuk Museum ook voor kinderen. Veel leerzame en toegankelijke opstellingen. Leuk tech...
Recensies
Vriendelijk, kundig en alle tijd nemend zodat wij op liefdevolle wijze afscheid hebben kunnen nemen van onze kameraad Sky...
Onze bejaarde cavalier heeft een prima makeover gehad!
Dierenarts ging super lief en voorzichtig met mijn kat om
Fijne dieren arts! Voor mijn 2 tollers!
Hele fijne dierenkliniek. Ze nemen de tijd voor je en zijn kundig!
Tip dierenartsen en personeel
Gewoon Top was mijn eerste ervaring!!
Fijne wachtruimte gescheiden voor honden en katten. Hele fijne rustige dierenartsen. Assistenten zijn ook behulpzaam. Ik raad mensen deze praktijk voor huisdier zeker aan. Ik kom hier met mijn hond al 13 jaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid