facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dieren railway station

Geschiedenis

Dieren is a railway station located in Dieren, Netherlands. The station was opened on 2 February 1865 and is located on the Arnhem–Leeuwarden railway. The station is operated by Nederlandse Spoorwegen. Behind the station there is a steam railway that runs from Dieren to Apeldoorn via Beekbergen operated by the Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.Train services, the following train services call at this station: Express Intercity service: Zwolle - Nijmegen - RoosendaalLocal Sprinter service: Nijmegen - Arnhem - ZutphenBus servicesThese services leave from outside the station. To the east.

Adres: Dieren
Stad: Dieren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Station Dieren Station Dieren 46 meter Leuk stationetje. Mooie loopbrug en mooie omgeving. Je kan eten kopen en door de week...
Of Forest Delight Labradors Of Forest Delight Labradors 2 km Wij fokken kleinschalig Labrador Retrievers, met veel will to please. Op dit moment z...
Recensies
Leuk stationetje. Mooie loopbrug en mooie omgeving. Je kan eten kopen en door de weeks binnen zitten. Er is ook een toilet wel geld voor betalen.
Altijd al een mooie station. Vele mooie herinneringen. De tunnel is er niet meer.
Het is een mooie omgeving, je kunt daar in de bossen eindeloos wandelen en of langs vele mooie oude panden lopen /bewonderen
Nieuwe loopbrug is open! Top en dat in circa 5 weken.
Al decennia wordt de busreiziger onwaardige voorzieningen geboden op dit station. 5 jaar gaat de aanleg van het verlaagde trace door Dieren duren. 5 jaar dat enige en veel te kleine bushokje aan de overkant van de weg. Ach, weer 5 jaar in regen en wind staan kan er wel bij, maar komt er daarna eens een fatsoenlijke wachtruimte voor busreizigers?
Goed station met goede verbindingen. Zeer efficiënt gebouwd. Aangebouwde parkeergarage is ook goed en je loopt zo het station op. Als P+R geweldig. Dit zou veel meer moeten gebeuren. Hier is eens goed nagedacht. Op veel plaatsen kan men hier een voorbeeld aan nemen. Op deze manier motiveer je mensen om ook voor andere vormen van vervoer te kiezen.
Een klein treinstation. Het is in dieren wel kleiner dan op andere stations maar dat is niet heel erg. De treinen komen op tijd aan en er is een winkeltje en een afdak. Wel helaas weinig bankjes om op te zitten. Dat is wel onhandig.
Nieuw treinstation de wegen gaan nu onder het spoor door
leuk nostalgisch station. jammer dat ze de loopbrug en de bushalte er niet qua bouwstijl op hebben laten aansluiten.
Dankzij de loopbrug mooi uitzicht op het station. Het station zelf heeft ook een winkel met wachtruimte voor de trein. Fijn dat de intercity Zwolle - Roosendaal hier ook stopt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid