facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DierDorado

Info

Zoekt u een (dag)opvang voor uw kat of hond? Bij de specialisten van DierDorado voelt hij zich helemaal op z’n gemak.

Geschiedenis

DierDorado is een vijfsterrenhotel voor honden en katten.

Adres: Gouderakse Tiendweg, 2808 NN Gouda
Telefoonnummer: 0182373097
Stad: Gouda
Route: Gouderakse Tiendweg
Postcode: 2808 NN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: DierDorado reviews, Dierenpension, Dierenpension Bodegraven, Dierenhotel katten, Dierenpension Zevenhuizen, Dierenpension Twente, Dierenpension Drenthe, Dierenpension Gelderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oops All spots Oops All spots 4 km dalmatiërkennel in Gouda
Recensies
Onze Shiba inu Laika is twee weken verbleven bij DierDorado en wij zijn zeer tevreden met dit hondenpension. Wij hadden het gevoel dat alle medewerkers echt om de dieren gaven en betrokken waren. Mooie locatie en alles zag er schoon en netjes uit. Enig minpuntje was dat ze op zondag dicht zijn waardoor ze en dag extra moest verblijven. Dit wisten wij van tevoren dus we hebben daar mooi omheen kunnen plannen. Met een gerust hart zullen we dit pension zeker in de toekomt weer gebruiken!
Onze Ruby komt hier een aantal jaren en heeft het altijd naar de zin. Zij is een makkelijke en vriendelijke hond en kan goed opschieten met haar kamergenoten!
Erg fijne plek om je hond achter te laten! Ze heeft het erg naar d’r zin gehad en er werken veel leuke mensen!
Er is goed voor mijn hond gezorgd. Ik kreeg hem helemaal blij en gezond terug.
Eerste keer hier geweest, professionele indruk. Goede indruk ervan. Indien nodig ga ik er wel weer heen.
Er wordt altijd goed gezorgd voor onze hond.
De honden hebben het naar hun zin en worden goed verzorgd daar
Zoooooo fijn! We zijn inmiddels al 7 jaar Dierdorado gebruikers en zijn echt heel blij met hun. Toen wij onze herplaatser in huis kregen, was ze niet sociaal naar andere honden toe. De eerste 2 weken moesten wij nog werken voor we 4 weken vakantie met haar hadden. In deze tijd is ze een paar keer naar de dagopvang van dierdorado geweest en ze hebben haar daar zo fijn geholpen en haar laten wennen aan andere honden. Stapsgewijs hebben zij onze lieve viervoeter sociaal gekregen. Ze heeft daar nog een hele poos 2x per week in de dagopvang gezeten, en nu gaat ze tijdens de vakanties waarbij ze niet mee kan, logeren bij ze. Wij zijn echt heel blij met Dierdorado!
De hond was blij dat ze mee mocht. Ze was helemaal niet bang.
Beide honden lopen steeds weer enthousiast naar binnen. Al meerdere malen gelogeerd, aardige medewerkers die lief voor de dieren zijn. Als ze tijd over hebben kan je je hond of kat nog zien via hun Facebook pagina. Ook kan je ze laten wassen tegen betaling voordat ze naar huis komen. Fijn pension!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid