facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dier Onder Dak Dokkum

Dier Onder Dak Dokkum

Info

Stichting Dier onder Dak is een opvangcentrum voor zwerf- en afstandskatten binnen de gemeente Dongeradeel.

Geschiedenis

Stichting "Dier onder Dak" is een opvangcentrum voor zwerf- en afstandskatten binnen de gemeente Dongeradeel.

We proberen voor deze katten zo snel mogelijk weer een geschikt thuis te vinden.
Bent u op zoek naar een KAT, kijk dan eens rond op de website www.dieronderdakdokkum.nl of onze Facebookpagina.

Het begon met opvangen van poezen in een garage. Het aantal katten groeide snel en een eigen gebouw was dan ook erg welkom! Deze kwam er, in 1989, aan de Parklaan in Dokkum. Sindsdien hebben veel poezen weer een nieuw "thuis" gevonden.

Het verzorgen van de dieren, schoonmaakwerkzaamheden e.d. wordt gedaan door een groep vaste vrijwilligers, waarvan de meesten al jaren bij Dier onder Dak werken. Elke dag zijn er zowel 's ochtends als 's middags vrijwilligers aanwezig. 's Middags tussen 14 en 16 uur kunt u ook langskomen om de poezen te bekijken. Natuurlijk kunt u dan ook al uw vragen stellen.

Stichting Dier onder Dak wordt diergeneeskundig ondersteund door Dierenartsenpraktijk Dokkum.

Ondanks dat er alleen maar met vrijwilligers gewerkt wordt, is het vaak moeilijk om alles financieel draaiende te houden. Daarom worden er regelmatig rommelmarkten en andere actie's gehouden. We zijn vooral ook erg blij met de donateurs die ons werk steunen!

Wilt u ook ons werk steunen en donateur worden? Bel dan tijdens de openingstijden en wij noteren graag gegevens. U kunt ook een email sturen. Een eenmalige gift wordt ook enorm gewaardeerd. Onze IBAN is: NL 24 RABO 0307 8657 89 (tnv Stichting Dier onder dak in Dokkum). Bedankt!

Adres: Parklaan 8, 9103 SP Dokkum
Telefoonnummer: Tel: (0519) 297800
Stad: Dokkum
Route: Parklaan 8
Postcode: 9103 SP


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 16:00
Dinsdag: 14:00 - 16:00
Woensdag: 14:00 - 16:00
Donderdag: 14:00 - 16:00
Vrijdag: 14:00 - 16:00
Zaterdag: 14:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel dokkum honden, schutstal dokkum, dieren onder dak amsterdam, kattenasiel friesland, asiel friesland, asiel leeuwarden, kattenasiel drachten, dierenasiel heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Admiraliteitsdagen Admiraliteitsdagen 984 meter Admiraliteitsdagen? Hét maritieme festival! Wanneer? Van donderdag .. tot en met zon...
SintDokkum SintDokkum 1 km Op zaterdag 18 november 2017 is de landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum! Blij...
Historische Vereniging Noordoost-Friesland Historische Vereniging Noordoost-Friesland 2 km HVNF richt zich op het doen van onderzoek naar (familie-)geschiedenis in de regio NO-...
Stichting Rajori Stichting Rajori 2 km Stichting Rajori
Recensies
Dit kleine katten asiel bezocht om een nieuwe huisgenoot op te halen. Dat is goed gelukt en thuis gekomen met een lief en goed opgevoed meisje van 6 maand oud. Het team van vrijwilligers vangt hier alle soorten katten op die geen onderdak meer hebben om wat voor redenen ook. Deze dieren worden goed begeleid voordat ze met hun nieuwe baasjes naar hun nieuwe huis gaan. Indien nodig worden ze ook thuis gefosterd.
In Oostmahorn hebben we nogal last van zwerfkatten... hier worden ze opgevangen en zorgen ze voor een geschikte plek. Deze moederpoes en haar 2 kittens krijgen hopelijk snel een nieuw huisje
Geweest om een poes of kater te halen. Uiteindelijk zijn we vertrokken met een poes en een kater. Heel leuk stel. We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. Door jaren ervaring is er meer dan voldoende kennis van zaken. Daardoor is het kiezen van een huisdier geen gok. En daarbij komt ook dat het huisdier de eerste drie weken nog onder "garantie" valt.
Onze nu 2 jarige rode poes Sientje is bij Dier onder Dak als gevonden kitten ontzettend goed en lief opgevangen.Wij vonden 3 weken oude kitten Sientje als gedumpt,ziek en verwaarloosd achtergelaten in het Lauwersmeergebied.Nadat we haar om 23.00 savonds bij Dierenartsenpraktijk Dokkum hebben kunnen brengen is ze de volgende dag bij Dier onder Dak ondergebracht.Na 9 weken verzorging,in overleg met medewerkster Corinne van Dier onder Dak die Sientje onder haar hoede nam,hebben we Sientje opgehaald en sindsdien woont ze bij ons.Gezond,vitaal en blij meisje is ze nu.Sientje heeft het mede dankzij de beste zorg van Stichting Dier onder Dak en Dierenartsenpraktijk Dokkum overleefd.
Zijn zeer prettig geholpen, verstand van zaken. Er hangt een Prettige sfeer. De vrijwilligers hebben alles voor de dieren over.
Keurig nette kleinschalige kinderboerderij en zeer betaalbaar en vriendelijk personeel een aanrader
Nette en ruim opgezette speeltuin en kinderboerderij. Personeel erg vriendelijk.
Ziet er goed uit, mooie opvang met buitenkooien
Zeer diervriendelijk kliniek!! Bekwame medewerkers en zeer vriendelijk..aanrader!!!!
Goede service, kwalitatief hoogwaardige poezen en fijn personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid