facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dier en Wij Stevensbeek

Dier en Wij Stevensbeek

Info

Dier en Wij Stevensbeek is een 'weitje' waar verschillende soorten dieren lopen en waar iedereen welkom is!



"Kinderboerderij Dier en Wij is het mooiste plekje van Odijk. De boerderij draait geheel op vrijwilligers. We zijn een diervriendelijke kinderboerderij waar de dieren oud mogen worden. Er wordt ook niet met de dieren gefokt voor slacht of handel. Kom je een keer op bezoek of wil je ook vrijwilliger worden?Bij ons kunnen kinderen en volwassenen komen helpen. Wij werken ook samen met Stichting Reinaerde, vluchtelingen, Stichting Timon en scholieren kunnen bij ons terecht voor maatschappelijke stage.Kinderen komen bij ons dieren knuffelen, spelen en helpen met klusjes. De kinderen die vaste vrijwilliger zijn kunnen ook leuke diploma's dierverzorging behalen."
Adres: Ceresstraat, 5844 AC Stevensbeek, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Stevensbeek
Route: Ceresstraat
Postcode: 5844 AC


Recensies
Leuk plaatsje voor de kleine kinderen. Wees zuinig op de dieren, zij zijn dat ook op ons.
Heel gezellig tussen al die beestjes
Zoals altijd een mooie plek voor de kinderen! Groen, rustig, leuk om te zien dat de kinderen mee kunnen helpen met voeren etc.
Kleinkind heeft genoten van de dieren en het hooi geven. Heerlijk
Klein maar fijn. Konijnen, varkens en schapen gezien
Ben hier vrijwilliger. Erg leuk werk
kind weg brengen om te helpen op de kiboe
Leuke varkentjes en meer.
Vertaald door Google Leuke kleinschalige kinderboerderij met vriendelijke vrijwilligers. Openingstijden zijn een beetje beperkt en helaas is de kinderboerderij net kleiner geworden door de bouw van huizen in de buurt. Dieren die je hier kunt verwachten: kippen, konijnen, geiten, varkens, kalkoenen, fazanten, cavia's, ratten, een zeer knuffelige kat, schapen en meer. Er is ook een kleine speeltuin op loopafstand. Zeker een bezoek waard als je in de buurt bent. Origineel Nice small scale petting zoo with friendly volunteers. Opening times are a bit limited and sadly the petting zoo has just decreased in size due to the construction of houses nearby. Animals you can expect to find here: chickens, rabbits, goats, pigs, turkeys, pheasants, guinea pigs, rats, a very cuddly cat, sheep and more. There's also a little playground within walking distance. Definitely recommend a visit if you're in the area.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid