facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dier en Dongen

Dier en Dongen

Info

Dierenartsenpraktijk gezelschapsdieren, centraal in Dongen.

Geschiedenis

Dierenartsen Dier en Dongen is een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. Onze praktijk ligt centraal in Dongen en beschikt over parkeergelegenheid achter de praktijk. Voor de zorg van al uw huisdieren neemt u contact op met Dier en Dongen of komt u op consult tijdens het vrije inloopspreekuur! Huisdier wegen, of heeft u vragen? Loopt dan gerust eens vrijblijvend binnen tijdens de ruime openingsuren. Meer informatie over de praktijk, (inloop) spreekuren, behandelingen en afspraken vindt u op dierendongen.nl



"U zoekt een dierenarts in Dongen voor uw huisdieren? Dier en Dongen helpt u met het gezond houden van uw huisdier. Gezondheidscheck, preventieve zorg, diagnostiek bijvoorbeeld eigen laboratorium, oogdiagnostistiek, echo- en röntgenologisch onderzoek en behandelingen bijvoorbeeld chirurgie, uitgebreide tandheelkundige behandelingen laat u bij ons uitvoeren. De praktijk bevindt zich in centrum Dongen en heeft eigen parkeergelegenheid. Wij beschikken over een wachtkamer en hospitalisatie voor honden, maar ook een gescheiden ingang, wachtkamer en hospitalisatie voor kat/konijn/knaagdier.Samen met u staan wij voor een goed leven van uw huisdier."
Adres: Hoge Ham 106, 5104 JK Dongen
Telefoonnummer: 0162325555
Stad: Dongen
Route: Hoge Ham 106
Postcode: 5104 JK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerenbond/Pets Place Dongen Boerenbond/Pets Place Dongen 433 meter Niet veel kennis van zaken wat betreft dierenmedicijnen ,bellen ook niet terug na afs...
Discus dierenshop Leo van Riel Discus dierenshop Leo van Riel 817 meter Klantvriendelijk en denken echt met je mee! Hele fijne winkel en fijn personeel!
Theuns Dierenvoeders Theuns Dierenvoeders 2 km Strooizout hadden we nodig, nou dat was er nog genoeg gelukkig. Aardige man die ons ...
Recensies
Heel fijn, denken mee, komen met adviezen en hebben betere kennis ook van konijnen wat betreft dierenartsen. Super team!
Aangezien ik aan huis gebonden ben, is mijn zoon met mijn overbuurvrouw tevens mijn vriendin, vanavond voor het eerst bij deze praktijk geweest met mijn poes Zita. Zita werd geholpen door Ann en Marieke. Niets dan lovende woorden. Ze waren vol aandacht. Geweldige mensen die er echt zijn voor de dieren.
Super lieve mensen met hart op de juiste plek. Denken altijd mee en zijn snel beschikbaar als er iets niet goed gaat met onze hond Deepack
Geweldige dierenarts die echt de tijd voor je huisdier neemt! En betaalbaar. Absoluut tevreden…..moet een stuk rijden maar dit is het helemaal waard!
Fijne dierenartsen en niet al te duur. Vriendelijke assistentes.
Het begeleiden bij het afscheid nemen bij hun van onze Boris heeft ons veel troost gegeven ,ook het kaartje wat we mochten ontvangen later laat zien dat zij liefde voor hun werk hebben.
Lieve mensen. Professionele artsen.
Kundig, behulpzaam, vriendelijk, duidelijke communicatie. Aanrader!
Vanaf het eerste moment dat Roef bij ons was, tot op de laatste snik zijn wij jullie dankbaar voor het respect, expertise, begrip en geduld dat jullie als team aan ons gegeven hebben. Mede dankzij jullie hulp hebben we ontzettend mooie en intense jaren met Roef mogen beleven. Wij zullen de herinneringen koesteren!
Met spoed naar de dierenarts om een compleet ingeslikt satéstokje eruit te halen. Door een toediening van betaalmiddel is alles er weer uit gekomen. De rust van de arts en assistenten was erg fijn te noemen. De hond loopt weer vrolijk rond zonder enige klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid