facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diemerbos

Diemerbos

Info

Deze pagina is voor alle liefhebbers van het Diemerbos.

Adres: Muiderstraatweg, 1111 PV Diemen
Stad: Diemen
Route: Muiderstraatweg
Postcode: 1111 PV



op zoek naar gerelateerd: Diemerbos wandelroutes, Diemerbos honden, Vogelroute Diemerbos, TOP Diemerbos, Diemerbos plattegrond, Diemerbos parkeren, Diemerbos route, Diemerbos speeltuin
Recensies
Heerlijke omgeving waar de honden los mogen lopen. Na een rondje lopen kunnen de honden afkoelen in de grote vijver en de baasjes een drankje halen bij House of Birds.
Mooi wandelgebied, verrassend rustig.
Aardig aangelegd, maar kan niet tippen aan het Gaasperplaspark. Ik zou iedereen een rondje Gaasperplas willen aanraden.
Afwisselend natuurgebied met plassen, gras en bomen. Ideaal om te wandelen en te fietsen. Tijdens natte periode kunnen onverharde paden modderig zijn. door de fietspaden is het gebied ook toegankelijk per rolstoel. Natuurspeeltuin voor kinderen is niet toegankelijk voor honden. Er zijn in het diemerbos gebieden waar honden los mogen lopen. Parkeerplaats aanwezig.
Mooi gebied met goed onderhouden wandelpaden. Op een gedeelte daarvan mag de hond loslopen. Aanrader is Eet- en drinkgelegenheid Birdhouse bij de ingang.
Erg ontspannend omgeving en mooie natuur.
Tijdens onze route van het Zuiderzeepad kwamen wij door de noordrand van het Diemerbos. Moet eerlijk bekennen dat wij maar een klein gedeelte hebben gezien maar dat was niet echt de moeite waard. Grote open vlakte, vrij weinig begroeiing en heel veel buizen en meetpunten i.v.m bodemverontreiniging uit het verleden. Het strandje bij IJburg ging nog wel.
Leuke wandeling! Wandelen en zwemmen met de hond. Picnic bankjes. Geen vuilnis bakken onderweg. Er zit ook een leuke horeca tent aan het begin/eind.
Met mooi weer kan het hier druk zijn, maar dat merk je alleen bij de entree. Verder is het hier zo groot dat je altijd wel een paadje kan vinden waar je alleen bent. Honden mogen hier los lopen. Ook voor kinderen is hier genoeg te doen en te ontdekken.
Een vrij jong bos met voldoende afwisseling. In het deel west van de A9 mag je hond loslopen, behalve bij de natuurspeelplaats waar ze helemaal niet welkom zijn. Hoe dichter bij de Stammerdijk, hoe modderiger ze uit de sloten komen. Voor de parkeerplaats is bij het bruggetje het water schoon en een prima uitspoelplek. Vuilnisbakken zijn uitsluitend bij de parkeerplaats te vinden. En dat werkt, er is nauwelijks iets van zwerfvuil in het bos te vinden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Diemerbos met het openbaar vervoer


Amsterdam, Diemerbrug 10 meter
19
Amsterdam, Diemerbrug 30 meter
19
44
Diemen, Beukenhorst 110 meter
44
N87
Diemen, Beukenhorst 130 meter
44
N87
Diemen, Burg. Bickerstraat 330 meter
44
N87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid