facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diekhuus

Diekhuus

Info

Het Diekhuus biedt onderdak aan tal van activiteiten, o.a. filmhuis, theatervoorstellingen, muziekcafé, muziekschool, yoga, exposities, en peuterspeelzaal.

Geschiedenis

Het Diekhuus is dé ontmoetingsplaats voor theater-, muziek- en filmliefhebbers op het eiland Goeree-Overflakkee. In 2013 is het Diekhuus compleet gerenoveerd en is er een prachtige theaterzaal gerealiseerd. De Rabobankzaal is tevens ook de filmzaal en beschikt over professionele filmapparatuur en een groot filmdoek.

Hier bieden wij u een gevarieerd programma aan met cabaret, film, muziek, jeugdtheater en toneel. Er zijn regelmatig exposities te bewonderen in de gang en in de foyer van het Diekhuus.

De receptie van het Diekhuus is open van maandag t/m vrijdag van 9 - 12 uur. 'S middags zijn wij ook vaak open maar bel even van te voren telefoon (0187) 48 24 00.
Kaarten reserveren voor voorstellingen www.hetdiekhuus.nl
Informatie over voorstellingen www.zijngo.nl

Adres: Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis
Telefoonnummer: (0187) 48 24 00 / kantoor ma-vrij 9-12 uur
Stad: Middelharnis
Route: Beneden Zandpad 7
Postcode: 3241 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: het diekhuus middelharnis, menu diekhuus, diekhuus terwolde ah actie, diekhuus middelharnis huren, diekhuus terwolde te koop, diekhuus nijverdal, diekhuus ticketshop, muziekcafe diekhuus
Recensies
Een prachtig cultureel centrum met een echte theaterzaal, een mooie foyer en tal van andere ruimten. Achter het gebouw is de Diektuun, waar vrijwilligers groenten en fruit verbouwen voor zichzelf, de keuken van het Diekhuus en de Voedselbank.
Leuk optreden gehad met Beehive countryband in het muziekcafé. Prima verzorgt mensen. Bedankt voor een leuke en vooral gezellige middag.
Geen goede parkeer plaats
Fantastisch uitvoering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid