facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Die Heere Sewentien

Die Heere Sewentien
Adres: Sparrenburgstraat 9 , Rosmalen 5244 JC, NL
Telefoonnummer: 073 521 7744
Stad: Rosmalen
Route: Sparrenburgstraat 9
Postcode: 5244 JC



op zoek naar gerelateerd: Heere Sewentien verkocht, Heren 17 menukaart, MICHELIN Ster Rosmalen, Restaurant Rosmalen, Lunch Rosmalen, Kerstbrunch Rosmalen, Café Rosmalen, Brasserie Rosmalen
Recensies
Onlangs bij dit restaurant wezen eten. Helaas krijg je geen keus wat je wilt eten en er wordt geen rekening gehouden met zwangeren. Aangezien ik zelf zwanger ben, heb ik 2 maal gevraagd en aan gegeven dat ik het gerecht niet mag hebben. Er werd aangegeven: het is langer gegaard en we weten wat we doen. Bij navraag bij de gynaecoloog en bij de verloskundige zwaar rood licht gekregen dat we dit mochten eten. Als ons kindje afwijkingen krijgt weet ik op wie ik verhaal ga halen! Zwaar slecht!!! Zie onderstaande foto's wordt serveert aan zwangeren! Ga hier dus NIET eten als je zwanger bent! Ook kreeg je nog rauwe ham die / "langer " gerookt was. Maar rauw is rauw en mag je NIET hebben! Als je niet zwanger bent is het verder een prima restaurant. Maar tot de volgende echo ben ik niet meer gerust gesteld! Speciale dieetwensen: Geen rekening gehouden met zwangeren.
Prachtig restaurant, met prachtig eten. Ik beoordeel de vegetarische gerechten. Die waren verrukkelijk. Complimenten!Eten: 4/5
Wij hebben recent hier een deel van onze bruiloft mogen vieren. Alles was zoals we het besproken hadden. Het had niet beter gekund... Zeer gastvrij, vriendelijke ontvangst en bediening en natuurlijk lekker gegeten Zeker een aanrader!!
Fijne kleinschalige gemoedelijke fine dining restaurant. Reserveringssysteem mag gemoderniseerd worden, maar verder vriendelijke bediening die moeite doet voor een persoonlijk praatje. Zou het zeker aanbevelen.
Prachtige locatie heerlijk eten Vriendelijke bediening Terras is zeer sfeervolEten: 5/5
Bijzonder plezierig restaurant in Rosmalen. Fijne bediening, goede kwaliteit ingrediënten, met zorg en toewijding bereid. Aanrader!
En toch maar weer eens teruggegaan naar Die Heerelijkeid Sewentien voor een verrassingsmenu ..... genoten hebben we ! een groot compliment aan de brigade ...
Goed gastheerschap en interessante gerechten op het menu die we geserveerd kregen als groep. Goed ook in het aanbieden van niet-alcoholische dranken.
Super. Lekker eten. Mooi passend wijarrangement en goede bediening.
Gisterenavond met vrienden gegeten bij Die Heere Sewentien. Ruime opzet van restaurant, veel ronde tafels en goede sfeer verlichting. We kozen voor 5 gangen menu van Die Heere en dat bleek een uitstekende keuze. We kozen alle vier voor het Bob-wijn-arrangement en dat is ruim voldoende om van de wijn te genieten en toch niet te veel te drinken. Na een amuse met paling en hertenham, volgde een gerecht met zalm en gegrilde coquille. De zalm was van uitstekende kwaliteit. Hierna een tongfilet op een stampot van savoie kool met een heerlijke jus en goede garing van de tong. Hierna volge wellicht het hoogtepunt: een stuk filet met vel van het zwartpoothoender met truffel. Een mooie smaakexplosie! Na dit kunsstukje volgde de bavette van Australisch rund: een heerlijk losse grove structuur en zacht vlees. Absoluut niet taai, maar mooi gebraden. Als dessert kozen de dames voor de kaas en de heren voor het zoete dessert. Bij het zoete deseert verdient de broodpudding bijzondere vermelding. Bij de kaas viel op dat de kaaswagen niet langs kwam, maar dat de selectie van kaas al gemaakt was. Een mooie keuze, met bijzondere kazen. De wijnen waren echt bijzonder goed gekozen en ermwordt gedurfd gekozen voor onbekende druivensoorten, maar met succes. Tot slot volgde nog thee uitgebreide theekaart en koffie maar 1 soort met veel friandises. Een zeer geslaagde avond met mooie gerechten en wijnen. We hebben genoten. Wel was de prijs aan de hoge kant, maar we komen zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid