facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Didi Record Shop

"Recordstore , gamestore and comicbook store. Daily updates on fb and instagram"
Adres: In de Cramer 24B, 6411 RS Heerlen
Telefoonnummer: +31455212060
Stad: Heerlen
Route: In de Cramer 24B
Postcode: 6411 RS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stampin' Heksenberg Stampin' Heksenberg 3 km Stampin' Heksenberg bestaat uit Stefhanie en Thea, creatieve moeder en dochter die me...
Recensies
Fantastische en enorm grote plek voor nieuw, tweedehands en onofficieel vinyl en cd's. Van mooie deals tot zeer dure collector items. En ze hebben ook nog stripboeken en games. Zeer aan te raden!
Come in and dig is hun slogan. En of ik hier graag kom graven. Gigantische collectie met genoeg classics, rares en hedendaagse persingen. De eigenaar weet van alles wel iets te zeggen en wijst je zonder probleem naar de bak die je nodig hebt.
Een van de leukste winkels die Heerlen rijk is! Ik kom hier graag en sinds kort ook met mijn zoontje! Breed aanbod aan soorten vinyl, cd’s, tapes, strips, games etc. Bovendien is eigenaar Mathew zeer kundig en altijd bereid om te helpen of je te adviseren. Kortom een top winkel!
KOOP HIER NIKS.!!!!!!! Meest onvriendelijke mensen die er zijn. Stelde normaal een vraag en werd door beide eigenaren afgekapt en uitgescholden. Hoe hen met klanten omgaan kan gewoon echt niet. Ik was helemaal niet onvriendelijk totdat ze zelf onvriendelijk werden. Ze laten je niet uitpraten, gebruiken scheldwoorden etc etc.. Ik rijd liever een stad verder, deze 2 psychopaten gun ik nog geen halve euro. Echt mensen KOOP NIKS HIER!!! Een collega van mij had een keer cd's gekocht vol met krassen omdat die ervan uit ging dat ze in orde waren. Toen hij terug ging om geld terug te vragen werd die uitgescholden en had hij zogenaamd zelf de krassen gemaakt. Een vriendin van me werd een keer de toegang geweigerd omdat ze een kindje bij zich had. Toen ze wou vragen waarom het niet mocht, werd ze ook op schandalige manier afgekapt. Deze mensen mogen geen euro meer verdienen!!!!
Helemaal te gek. Hier kan je als vintage muziek liefhebber je hart ophalen. Trouwens ook voor vintage video games en cassette bandjes.
Echt een aanrader deze zaak,veel keuze en erg vriendelijk!!!!
Geweldig. Wat een keuze. En wat een goede plek. Mijn zoon heeft er heerlijk gelezen en strips gekocht terwijl ik mijzelf verloor in de muziek . Zelfs parkeren is geen probleem. En de eigenaar is een erg toffe gast met veel kennis van zaken. Kom zeker terug.
Zeer de moeite waard als je van oudere muziek houd. Ze verkopen daar lp , singels. Ook vind men daar oudere boeken.
Grote collectie voor retro games/consoles/benodigheden, prettig personeel met goede hulp bij vragen.
Fijne zaak waar je goede 2hands of nieuw ingekochte muziek en films kunt kopen. Parkeren is echter niet geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid